Bertil Palms Väg 6

Sällan till salu, stor tomt vid Ispe Udde med fantastiska möjligheter!

Synnerligen väl tilltagen tomt endast ca 300 meter till en av mellersta Ölands finaste badplatser, vackra Borgmästarviken & med bekvämt avstånd till bron är läget helt optimalt. Till Stora Rörs småbåtshamn, badpir, café mm är det en promenad om drygt 1000 m. Positivt förhandsbesked för byggnation.

 • Fakta
  Fastighetsbeteckning
  Del av Mörbylånga Isgärde 4 22
  Adress
  Bertil Palms Väg 6
  Postnummer
  386 95
  Postort
  Färjestaden
  Område
  Ispe Udde
  Tomtareal/mark
  5000 m2
  Total areal
  5000 m2
  Byggrätt, anslutningar mm

  Tomten är under avstyckning och väntas uppgå till ca 5000 kvm.

 • Kostnader
 • Rättigheter & Belastningar

  Rättigheter förmån

  Servitut väg

 • Övrigt

  Tomten är under avstyckning och väntas uppgå till ca 5000 kvm.

  De uppgifter som lämnas i denna beskrivning härrör från säljaren. Den information som är av vikt för köparen bör kontrolleras för att köparen skall fullfölja sin undersökningsplikt. De årtal som omnämns t ex vid byggår, renoveringar mm är ungefärliga. Det ankommer på köparen själv att kontakta berörda instanser för besked i frågor gällande V/A, planbestämmelser, förekomst av byggrätt, bygglovsfrågor, rördragningar på tomten, el mm. Mörbylånga Kommun 0485-470 00, Lantmäteriet 0771-63 63 63, Eon 0480-598 05.

Fakta

Adress
Bertil Palms Väg 6, Ispe Udde
Tomtareal
5000 m2
Pris
1 995 000 kr (Högstbjudande)

Tipsa en vän

Ansvarig Mäklare

Mathias Holm
Mathias Holm

Fastighetsmäklare


Närområde

Ispeudde är beläget strax söder om populära Stora Rör på mellersta västra Öland. Området är mycket attraktivt för såväl fritids- som permanentboende, mycket tack vare ett bekvämt pendelavstånd till såväl Kalmar som Borgholm & Färjestaden. Närområdet är lugnt & naturskönt och här finns en av Ölands finaste badplatser, Borgmästarviken, med fin sandstrand. Långgrunt och brygga sommartid, mycket barnvänligt! Här finns mysiga iordningställda grillplatser samt vattentoaletter. För dem som inte vill sola i sanden finns stora gräsytor att breda ut picknickfiltarna på. Badplatsen är verkligen en av västra Ölands pärlor! Härligt västerläge, perfekt för sköna kvällsdopp med fikakorg i solnedgång! Drygt en kilometer norr om Ispeudde nås Stora Rörs hamn. Hamnen är välbesökt under sommaren och här finns en mindre småbåtshamn, en vacker pir att bada ifrån samt Stora Rörs hamnkrog med en härlig uteservering rakt i väster. Den yttre delen av hamnen har levt upp under senare år med supermysiga Mormors Stenugnsbageri och kaffestuga som serverar jättegoda mackor på hembakt bröd & fantastiska bullar.Jättefin uteservering finns här med en vacker havsvy. Hamnen är ett perfekt utflyktsmål & väl värt en cykeltur under fina sommardagar! Sommartid finns i Stora Rör både simskola för barnen och tennisskola för såväl barn som vuxna. Norr om byn breder den vackra Rällaskogen ut sig med jättefina gångstigar och cykelvägar genom kuperad gles tallskog. Här finner man både svamp & bär under hösten om inte ölandssommaren varit allt för torr och solig (vilket är det vanligaste!). Åretruntöppen ICA-affär finns i Rälla några km norr om området & Ekerums fina golfbana ligger ytterligare några km norrut, fina cykelvägar tar dig hit genom Rällaskogen.

Karta

Bolagsinformation

Kontakt

Alla rättigheter © Holm & Co Fastighetsförmedling AB

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!