Träsvägen 4

Äntligen en fritidshusfastighet med många rätt i underbara Byxelkrok!

Synnerligen charmig fritidshusfastighet med utmärkt läge ca 500 meter från Byxelkroks fina hamn och strand. Smakfull & modern utformning i New Englandstil med underbart trädäck i som följer huset. Ljus luftig sommarinteriör med takkupor, stort helkaklat badrum, snyggt kök & tre sovrum samt loft.

Allmän information

Synnerligen charmig fritidshusfastighet med utmärkt läge ca 500 meter från Byxelkroks fina hamn och strand. Smakfull & modern utformning i New Englandstil på bekvämt gångavstånd till Byxelkroks härliga sommarliv vid hamnen & den vackra badviken med sandstrand. Ett bra alternativ för dig som vill ha en bekymmersfri semester utan husrenovering. Rymlig och välplanerad boyta med tre sovrum + loft & ett underbart allrum med öppning upp till nock m takkupor & glaspartier mot det härliga trädäcket som sträcker sig längs tre sidor av huset. Genomgående ljus, somrig & ljus interiör. Fastigheten har ett bra & soligt solläge på mysig återvändsgata med nybyggda hus som grannar och med fin ostörd vy åt väster. Huset är nytt från 2007 och det är bara att ställa in möbler, ta fram grill & solstolar och börja fira semester.

Ytan är väl planerad med atmosfär i allrummet med den öppna delen upp i nock och glaspartierna mot däcket. Allrummet förenas med köket & hallen ut till baksidan i öppen planlösning. Vidare ett stort kaklat badrum med som med jacuzzi känns som ett litet spa. Vidare ett sovrum med plats för dubbelsäng. På det mysiga loftet finns allrum med utgång till balkong, förråd & 2 sovrum. Genomgående vitlaserade panelväggar & vackra trägolv.

Sammantaget är det här ett mycket bra och lättskött Byxelkroksboende. 500 meter till hamnen (utan att behöva ge sig ut på stora vägen 136) och samtidigt lugnt och fridfullt utan genomfartstrafik på den lugna återvändsgatan. Hela Byxelkrok och Ölands norra udde lever upp sommartid och här finns allt man behöver för en skön semester. Underbara stränder, folkliv, mysiga caféer och mängder av utflyktsmål, golfbanor m.m. i närområdet. Dessutom brukar ju Byxelkrok vinna solligan nästan varje år, kanske detta är det bästa skälet att ha sitt sommarboende just här!

 • Fakta
  Fastighetsbeteckning
  BORGHOLM BÖDA-TORP 1:73
  Objektstyp
  Villa
  Typkod
  220 - Småhusenhet, bebyggd
  Adress
  Träsvägen 4
  Postnummer
  387 75
  Postort
  Byxelkrok
  Distrikt
  Böda
  Område
  Byxelkrok
  Boarea
  98 m2
  Tomtareal/mark
  974 m2
  Total areal
  974 m2
 • Byggnad
  Byggår
  2007
  Grund
  Torpargrund
  Tak
  Plåt
  Fasad
  Träfasad
  Vatten
  Kommunalt vatten
  Avlopp
  Kommunalt avlopp
  Uppvärmning
  Direktverkande el
 • Kostnader
  Summa driftskostnader

  Föregående års driftkostnader: (observera att de rörliga driftkostnaderna påverkas av t ex nyttjandegrad, antal personer i hushåll, uppvärmningssystem mm) Elkostnad: 11 403:-/år Försäkring: 2 791:-/år Vägförening: 800:-/år V/A + renhållning : 6 400:-/år

  Totalt: 21 394:-/år

 • Taxering
  Taxeringsår
  2019
  Taxeringsvärdet är
  Fastställt
  Värderingsår
  2019
  Taxeringsvärde byggnad
  985 000 kr
  Taxeringsvärde totalt
  1 446 000 kr
 • Dokument & Länkar
 • Rättigheter & Belastningar

  Gemensamhetsanläggning

  Borgholm Byxelkrok Ga:1 - VÄGAR

  Planer och bestämmelser

  Byxelkroks Samhälle, Byggnadsplan (Beslutsdatum: 19770707)

 • Övrigt

  Det stora trädet är en Ask och kan vara uppemot 300 år gammalt enligt lokal "expertis".

  Du som äger ett färdigbyggt småhus betalar kommunal fastighetsavgift. Storleken på fastighetsavgiften beräknas med hjälp av taxeringsvärdet men kan aldrig bli högre än takbeloppet, som är 8049 kronor för inkomståret 2019. Takbeloppet är indexbundet och följer den årliga förändringen av inkomstbasbeloppet (Källa: Skatteverkets hemsida)

  De uppgifter som lämnas i denna beskrivning härrör från säljaren. Den information som är av vikt för köparen bör kontrolleras för att köparen skall fullfölja sin undersökningsplikt. De årtal som omnämns t ex vid byggår, renoveringar mm är ungefärliga.Det ankommer på köparen själv att kontakta berörda instanser för besked i frågor gällande planbestämmelser, förekomst av byggrätt, bygglovsfrågor, rördragningar på tomten, el mm. Borgholms Kommun 0485-880 00, Lantmäteriet 0771-63 63 63, Eon 0480-598 05..

Visningar

 • Fredag 19 aprRing eller maila för bokning!

Fakta

Adress
Träsvägen 4, Byxelkrok
Boarea
98 m2
Tomtareal
974 m2
Pris
2 975 000 kr (Högstbjudande)

Tipsa en vän

Mathias Holm

Mathias Holm

Fastighetsmäklare

Närområde

Byxelkroks ligger längst upp längs Ölands västra kust och är ett mycket eftertraktat område för fritidsboende. Platsen är en av Sveriges absolut soläkraste platser med magnifika solnedgångar över Kalmarsund. Här finns det mesta man kan önska av ett sommarboende inklusive vacker strand, levande hamn där det sommartid finns ett stort utbud av restauranger och affärer. Strax norr om Byxelkrok ligger ett drygt 20 hektar stort klapperstensfält, namnet Neptuni åkrar gav Linné området under sin Öländska resa 1741.

Karta

Bolagsinformation

Kontakt

Alla rättigheter © Holm & Co Fastighetsförmedling AB

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!