Törneby Sjögata

Sjöbod med ett magnifikt läge i Klinta/Törneby, strax norr om stora stranden i Köpingsvik!

Sjöbod med ett helt magnifikt läge strax norr om stora stranden i Köpingsvik. Längst nere vid strandkanten med altan & en svårslagen vy över Kalmarsund rakt i väster. Ett av områdets bästa lägen och ett perfekt utflyktsmål för bad & grillning i solnedgång! Ej avsedd för boende.

Allmän information

Tillfälle att överta en av de fina sjöbodarna i Klinta, strax norr om Köpingsviks populära kilometerlånga sandstrand. Boden har ett av områdets bästa lägen. Precis nere vid havslinjen och endast en kort promenad från den fina stranden men ändå avskilt från folklivet kring Köpingebukten. Vill man inte trängas med turisterna så går det dessutom utmärkt att bada vid boden då det är fin sandbotten. Boden är i gott skick och supermysig. Vitmålad träpanel och mörka balkar och rejäl i storlek. Altanens upphöjda läge mot sundet i perfekt västerläge ger sommarens finaste solnedgångar. Boden kan med fördel användas som utflyktsmål för fina sommardagar med picknickkorg och badkläder. Ta med allt som behövs för en heldag vid havet och avsluta med grillning i solnedgången, mycket bättre blir inte livet en skön sommardag! Förvara allt i boden som behövs för ett bekvämt strandliv, grill+tillbehör, brassestolar, badprylar, cyklar m.m. Under sommarsäsongen finns mängder av aktiviteter, caféer, glasskiosker och restauranger i närområdet och här behöver ingen bli uttråkad.

 • Arrendeavtal med Törneby-Pinnekulla Bysamfällighetsförening finns att överta, arrendet omfattar endast själva sjöboden

 • Boden är enkelt inredd och får ej användas för boende men övernattning får ske enstaka nätter enligt Borgholms Kommuns sjöbodspolicy. El är tillåtet att dra in om man så önskar

 • Boden är tilläggsisolerad invändigt

 • Det bör vara tillätet att dra in el i boden, köparen måste själv kontrollera detta

 • Arrendeavgiften är 3000:-/år för närvarande

 • Boden har varit i samma familjs ägo sedan 1960-talet

 • Boden är ca 3,80 x 7 m invändigt, ca 26 kvm

 • Fakta
  Arrende
  Ja
  Fastighetsbeteckning
  Sjöbod Arrende del av Borgholm Törneby 5:6
  Objektstyp
  Sjöbod
  Adress
  Törneby Sjögata
  Postnummer
  387 52
  Postort
  Köpingsvik
  Område
  Klinta - Törneby - Köpingsvik
 • Byggnad
 • Kostnader
 • Dokument & Länkar
 • Övrigt

  De uppgifter som lämnas i denna beskrivning härrör från säljaren. Den information som är av vikt för köparen bör kontrolleras för att köparen skall fullfölja sin undersökningsplikt. De årtal som omnämns t ex vid byggår, renoveringar mm är ungefärliga. Det ankommer på köparen själv att kontakta berörda instanser för besked i frågor gällande V/A, planbestämmelser, förekomst av byggrätt, bygglovsfrågor, rördragningar på tomten, el mm. Borgholms Kommun 0485-880 00, Borgholms Energi 0485-883 00, Lantmäteriet 0771-63 63 63, Eon 0480-598 05.

Fakta

Adress
Törneby Sjögata, Klinta - Törneby - Köpingsvik
Pris
795 000 kr (Högstbjudande)

Tipsa en vän

Ansvarig Mäklare

Mathias Holm
Mathias Holm

Fastighetsmäklare


Bilder

Sjöbod med bästa läget vid Klinta/Törneby!

Välskött bod med altan mot havet . Sandbotten & badvänligt intill boden!

Perfekt västerläge mot solnedgångar över sundet!

Läget direkt vid strandkanten!

Ljuvlig promenad till stora stranden i Köpingsvik!

Boden i solnedgång

Svårslaget!

En riktig sommaridyll

Fika på altanen en fin sommardag!

Vallmotider i Klinta

Härlig vindskyddad plats bakom boden

Närmare havet går inte att komma!

Mysig och fräsch interiör

Vitmålad träpanel och mörka takbabjälkar

Ett matbord med vy!

Skaplig vy mot solnedgången!

Ej för boende men enstaka nätter får man sova över i boden

Detaljbild

Närområde

Törneby/Klinta är beläget i norra delen av Köpingsvik och är ett av Borgholms närområdes absolut attraktivaste lägen för fritidsboende. Landborgen är här hög och husen ligger som ett pärlband utmed havet med magnifika upphöjda lägen och flera med en fantastisk utsikt över hela Köpingebukten, mot slottsruinen och fantastiska solnedgångar över Kalmarsund. Här är mycket idylliskt & lugnt med små fina vägar utan genomfartstrafik och bekvämt gångavstånd till det härliga strand- & folklivet kring den helt ljuvliga kilometerlånga sandstranden som är en av Ölands allra finaste. Samtidigt har du direkt närhet till all service och livsmedel mm. i Borgholm. I närområdet finns också mycket fina promenadstråk, en jättefin stig leder norrut utmed havet upp till Lundegårds Camping och söderut leder fina cykelvägar ända in till Borgholm. Med andra ord ett optimalt läge för sköna semestrar! Strax norr om stranden ligger en liten mysig båthamn kantad av fina sjöbodar, Klinta bodar. Hamnföreningen bildades 1992 och hamnen byggdes följande år. Nu finns det 70 båtplatser efter några tillbyggnader för att tillgodose den stora efterfrågan. Området har även en liten "egen" sandstrand dit inte de stora turistmassorna hittar!

Karta

Bolagsinformation

Kontakt

Alla rättigheter © Holm & Co Fastighetsförmedling AB

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!