• Sidbild Sälja
  • Sidbild Sälja 2
  • Sidbild Sälja 3

Sälja - vi lägger ner mer tid på din försäljning

Holm & Co är en mäklarbyrå som skiljer sig från andra byråer på Öland. Vi är den byrå som verkligen valt att satsa på att identifiera och lyfta fram kvaliteter hos varje enskilt objekt på bästa möjliga sätt - tydligt och informativt.

Vi är ett modernt företag som lägger stor vikt vid marknadsföring och på att presentera fastigheterna vi har uppdraget att sälja på ett så professionellt sätt som möjligt. En effektiv marknadsföring skapar maximalt intresse och gör det därmed möjligt att kunna genomföra en bra affär till gagn för alla parter. Då köparna idag till största del kommer via internet och mobilsurf arbetar vi hårt på att driva hög trafik till vår hemsida. Vi marknadsför oss på Hemnet.se, Google, hitta.se, Ölandsbladet, rikspress och vår egen hemsida. Lokalt sitter vi med bra skyltläge i Borgholm och har skyltskåp på utvalda ICA-butiker. Vi kan hjälpa köparna med finansiering hos dom lokala bankerna, bl a Handelsbanken, Swedbank mm.

Vi har köparna

En majoritet av köparna av fastigheter på Öland kommer från de kapitalstarka Stockholmarna. Här har vi ett stort kontaktnät och egna erfarenheter ifrån den lite intensivare bostadsmarknaden, vilket många gånger underlättar vid uppgörelser.

Vi arbetar hårt med att bygga ett stort spekulantregister av köpare till bostäder på Öland. Det innebär att vi kanske redan har en köpare på just din fastighet. Vi kan även hjälpa till med försäljningar under hand. Vårt kontaktnät med potentiella köpare gör att vi varje år kan genomföra ett flertal försäljningar under full diskretion. För säkerhets skull har vi även täckt upp utomlands, söker man hus på Öland via Google i t ex Tyskland finns vi med högt upp. Vi har lång erfarenhet att genomföra uppgörelser med utländska kunder och fått många trevliga & roliga vänner från andra länder genom åren. De har uppskattat att vi bl a har kunnat genomföra uppgörelser helt på distans vilket många upplever som oerhört bekvämt. Vi har koll på det juridiska, praktiska, utländska transaktioner etc.

Bolagsinformation

Kontakt

Alla rättigheter © Holm & Co Fastighetsförmedling AB
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!