Pepparhagsgatan 9

Tomt med alldeles utmärkt läge i mycket populära Pepparhagen i Böda ca 700 m från stranden!

Tomt med alldeles utmärkt läge i mycket populära Pepparhagen i Böda! Kommunalt vatten & avlopp går att ansluta och det är promenadavstånd ner till stranden. På tomten finns en charmig bod som man kan utveckla.

 • Fakta
  Fastighetsbeteckning
  BORGHOLM BÖDA KRONOPARK 2:191
  Typkod
  210 - Småhusenhet, tomtmark
  Adress
  Pepparhagsgatan 9
  Postnummer
  387 73
  Postort
  Löttorp
  Distrikt
  Böda
  Område
  Böda - Pepparhagen
  Tomtareal/mark
  779 m2
  Total areal
  779 m2
  Tomtbeskrivning
  Tomt med alldeles utmärkt läge i mycket populära Pepparhagen i Böda! Kommunalt vatten & avlopp går att ansluta och det är promenadavstånd ner till stranden. På tomten finns en charmig bod som man kan utveckla. Lugnt beläget och det kommer relativt sällan ut fastigheter till försäljning i detta område. Från fastigheten promenerar man ca 700 m enkelt ned till Bödas helt fantastiska bukt som mjukt rundad och kantad av den finaste vita sand & böljande sanddyner sträcker sig en mil längs med gles tallskog och superfina promenadstigar, en svårslagen miljö! Här behövs inte packas någon stor badväska, man går enkelt upp till husen när det blir dags för lunch. Ett perfekt läge för fina & bekväma baddagar med andra ord. Norra Ölands solsäkerhet på det och du har ett optimalt fritidsboende!
 • Byggnad
 • Kostnader
 • Taxering
  Taxeringsår
  2020
  Taxeringsvärdet är
  Fastställt
  Taxeringsvärde totalt
  130 000 kr
 • Dokument & Länkar
 • Rättigheter & Belastningar

  Planer och bestämmelser

  Böda Samhälle, Byggnadsplan (Beslutsdatum: 19760806)

 • Övrigt

  De uppgifter som lämnas i denna beskrivning härrör från säljaren. Den information som är av vikt för köparen bör kontrolleras för att köparen skall fullfölja sin undersökningsplikt. Det ankommer på köparen själv att kontakta berörda instanser för besked i frågor gällande V/A, planbestämmelser, förekomst av byggrätt, bygglovsfrågor, rördragningar på tomten, el mm. Borgholms Kommun 0485-880 00, Borgholms Energi 0485-883 00, Lantmäteriet 0771-63 63 63, Bixia 0485-88 300.

Fakta

Adress
Pepparhagsgatan 9, Böda - Pepparhagen
Tomtareal
779 m2
Pris
495 000 kr (Högstbjudande)

Tipsa en vän

Ansvarig Mäklare

Mathias Holm
Mathias Holm

Fastighetsmäklare


Närområde

Böda är en av de populäraste orterna när det gäller fritidsboende på norra Öland. Förutom Bödabuktens fantastiska milslånga sandstrand finns här bl.a. en mysig hamn med fiskrökeri, omtyckta Böda Bageri och naturligtvis Böda Sand Camping (Sveriges största) med massor av aktiviteter för både stora och små. För den natur och friluftsintresserade finns i området runt Böda Sand en härlig natur. I naturreservatet Böda backar finns populära vandringsleder i storskog med gott om svamp och blåbär. På bekvämt cykelavstånd finns också Grankullaviks fina naturområde med Trollskogen och vackra stenstränder med Ölands bästa fiskevatten.

Karta

Bolagsinformation

Kontakt

Alla rättigheter © Holm & Co Fastighetsförmedling AB

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!