Mölle Kalles väg 9

Nybyggt & välplanerat med soligt trädäck 3 km från Köpingsviks stränder!

Nybyggt, rymligt & toppfräscht ca 3 km från Köpingsviks stränder! Fastighet för fritids- eller permanentboende med full komfort & härligt trädäck som badar i sol. Helt nybyggt & allt färdigställt 2021. Kommunalt V/A & tillträde kan ske omgående om så önskas.

Allmän information

Bra tillfälle för familjen som letar hus i Köpingsviks omgivningar & inte vill lägga tid & energi på husrenoveringar! Här erbjuds full komfort och allt är färdigställt nu i år. Huset passar perfekt som ett komfortabelt fritidsboende med cykelavstånd till stranden alternativt som ett permanentboende för familjen som vill bo lite lantligt men ändå ha närhet till service, skolor & förskolor i såväl Borgholm som Köpingsvik. Läget är mysigt, lugnt & naturskönt med endast ett fåtal grannar inpå. Lagom nära till Köpingsviks turistpuls och även bekvämt cykelavstånd till Borgholms torg & hamn.

Huset har en trevlig exteriör med liggande vit träpanel och en härlig solterrass. Hörntomt ger ett fritt & privat läge mot grönområdet intill. Sätt upp en syrenhäck eller liknande mot närmsta granntomten och du har en privat & avskild oas att njuta av. Boytan är väl planerad och fördelas över tre sovrum, kök, allrum, badrum och gästwc. Interiören är genomgående neutral och enkel att sätta sin egen prägel på. Köket har en tidlös köksinteriör & är snyggt och funktionellt. Gott om arbetsytor och skåp. Plats finns för matbord vid fönstret. Storstugan är luftig och ljus med två glasade dörrar mot terrassen. Ett härligt rum för umgänge & trivsel. Både badrum och gästwc är mycket praktiskt när man är många. Badrummet är rymligt, helkaklat och superfräscht med tvättmaskin & dusch. Sovrummen är trivsamma, ett lite större och två något mindre. Med hjälp av våningssängar kan här skapas många bäddplatser.

Huset är helt färdigställt och här är det bara det roliga kvar, att möblera upp huset & skapa personlighet samt anlägga trädgård. Ställ fram solstolar, grill & loungemöbler på solterrassen och börja njuta av den öländska sommarens solsäkerhet och de fina omgivningarnas lugn. Vill man ha pool finns fina förutsättningar för det i anslutning till trädäcket. till Mölle-Kalles Väg 9!

 • Fakta
  Fastighetsbeteckning
  BORGHOLM HÖRNINGE 4:23
  Objektstyp
  Fritidshus
  Adress
  Mölle Kalles väg 9
  Postnummer
  387 90
  Postort
  Köpingsvik
  Distrikt
  Köping
  Område
  Hörninge - Köpingsvik
  Boarea
  88 m2
  Total areal
  1018 m2
 • Byggnad
  Byggår
  2021
  Grund
  Gjuten platta
  Tak
  Betongpannor
  Fasad
  Träfasad
  Fönster
  Treglas isolerfönster
  Vatten
  Kommunalt vatten
  Avlopp
  Kommunalt avlopp
  Uppvärmning
  Direktverkande el
 • Kostnader
  Summa driftskostnader

  Huset är nybyggt och har ej bebotts, driftskostnaderna är därför schablonmässigt framtagna av E on, Borgholms Energi & Dina Försäkringar. Elförbrukning kan variera kraftigt utefter hur mycket huset används.

  El: 27 000 :-/år Vatten & avlopp: 5 005 :-/år Försäkring: 4 000 :-/år Sophämtning: 1009 :-/år + 2,21 :-/kg

  Totalt: 37 014 :-/år

 • Taxering
  Taxeringsår
  2021
  Taxeringsvärdet är
  Fastställt
  Taxeringsvärde totalt
  168 000 kr
 • Dokument & Länkar
 • Rättigheter & Belastningar

  Inskrivna övriga rättigheter, belastningar och övriga gravationer

  Solbergafältet, Vattenskyddsområde (Beslutsdatum: 20080424, Registreringsdatum: 20081111)

  Rättigheter förmån

  Officialservitut: Rätt att använda område för utfart - Väg

 • Övrigt

  De uppgifter som lämnas i denna beskrivning härrör från säljaren. Den information som är av vikt för köparen bör kontrolleras för att köparen skall fullfölja sin undersökningsplikt. Det ankommer på köparen själv att kontakta berörda instanser för besked i frågor gällande V/A, planbestämmelser, förekomst av byggrätt, bygglovsfrågor, rördragningar på tomten, el mm. Borgholms Kommun 0485-880 00, Borgholms Energi 0485-883 00, Lantmäteriet 0771-63 63 63, Bixia 0485-88 300.

Fakta

Adress
Mölle Kalles väg 9, Hörninge - Köpingsvik
Boarea
88 m2
Pris
3 275 000 kr (Högstbjudande)

Tipsa en vän

Ansvarig Mäklare

Mathias Holm
Mathias Holm

Fastighetsmäklare


Bilder

Nybyggt & toppfräscht 3 km från Köpingsviks stränder!

Härligt soldäck i på baksidan

Smidigt boende i ett plan

Fönsterparti & glasad dörr mot däcket

Modernt & lättskött

Fina lantliga omgivningar

Cykelavstånd till Köpingsvik

Stranden är en av Ölands finaste

Sommarhäng på Sinus

Köpingsviks fantastiska pir!

Entrén

Tidlös interiör

Stilrent kök

Köksinteriör

Full komfort

Härligt allrum

Utgång till trädäcket

Husets hjärta

Toppfräscht badrum

Helkaklat

Tvättmaskin & vvberedare

Sovrum

Sovrum

Detaljbild

Sovrum

Gästwc

Närområde

Hörninge är beläget ca 3 km österut från Köpingsvik. Området är mycket lugnt och präglas av Mittlandsskogens lövträdsgrönska & ängsmark. Här finns en blandad bebyggelse av äldre fritidshus och även permanentvillor & fina gårdar. Under de senaste 10 åren har området levt upp tack vara en hel del nybyggnation. Köpingsvik är den stora badorten i Borgholms kommun ca 3 km norr om Borgholm. Orten är känd som turistcentrum med stora och moderna campingplatser, restauranger, caféer och framförallt den magnifika & kilometerlånga sandstranden. Under 1900-talet började Borgholm etablera sig som turistort, och området kring Köpingsviken vid Kalmarsund började marknadsföras som "Köpingsvik". Det första pensionatet byggdes i Köpingsvik under 1920-talet. Senare, när husvagnar och husbilar etablerades, blev Köpingsvik en riktig turistort. Man beräknar att drygt 300 000 personer besöker Köpingsvik varje sommar. I området finns ett stort antal sommarbutiker och hela orten sjuder av liv under de hektiska sommarveckorna. Satsningen på den fina långa strandpiren har blivit ett riktigt lyft för strandområdet och vill man in till Borgholms nattliv så finns fina småvägar utmed havet, ett lagom cykelavstånd.

Karta

Bolagsinformation

Kontakt

Alla rättigheter © Holm & Co Fastighetsförmedling AB

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!