Mölle Kalles väg 11

Nybyggt 2022 med välplanerad boyta & soligt trädäck 3 km från Köpingsviks stränder!

Nybyggt och toppfräscht hus färdigställt 2022 för fritids- eller permanentboende ca 3 km från Köpingsviks stränder. Trevlig planlösning med kök och allrum i öppen planlösning med utgång till altan i härligt solläge. Bekväm komfort med kommunalt vatten & avlopp. Tillträde omgående möjligt!

Allmän information

Tillfälle för dig som inte vill lägga all din tid och ditt engagemang på husrenovering under din ledighet! Nybyggt trevligt hus för fritids- eller permanent boende, färdigställt 2022. Fastigheten har ett bra läge i de fina omgivningarna kring populära Köpingsvik. Här har man cykelavstånd till pulsen och de ljuvliga stränderna i Köpingsvik och även till Borgholm som lever upp sommartid med mängder av butiker, caféer och restauranger. Trots närheten till turistlivet är läget mysigt, lugnt & naturskönt med endast ett fåtal grannar inpå. Ett perfekt ställe att utgå ifrån för familjen med ett aktivt liv.

Huset har en trevlig exteriör med liggande vit träpanel och ett fint plusvärde i form av en härlig solterrass. Boytan är mycket trevlig planerad med fokus på socialt umgänge. Här finns tre sovrum, alla i bra storlek, kök, allrum, badrum och gästwc. Interiören är genomgående neutral och enkel att sätta sin egen prägel på. Köket är integrerat i allrummet i en öppen planlösning och detta är husets hjärta. Ett jättefint rymligt utrymme som flödar av ljus och där utgång till altandäcket mot kvälls- & eftermiddagssolen finns. Köket har en tidlös köksinteriör & är snyggt och funktionellt. Gott om arbetsytor & skåp och en trevlig barlösning mot allrummet. Ett härligt rum för umgänge & trivsel! Både badrum och gästwc är mycket praktiskt när man är många. Badrummet är rymligt, helkaklat och superfräscht med tvättmaskin & dusch. Sovrummen är alla trivsamma och håller en god storlek. Med hjälp av dubbelsängar & våningssängar kan här skapas många bäddplatser.

Huset är helt färdigställt och här är det bara det roliga kvar, att möblera upp huset & skapa personlighet samt anlägga trädgård. Ställ fram solstolar, grill & loungemöbler på solterrassen och börja njut av den öländska sommarens solsäkerhet och de fina omgivningarnas lugn. Vill man ha pool finns fina förutsättningar för det i anslutning till trädäcket. Välkommen till Mölle-Kalles Väg 11!

 • Fakta
  Fastighetsbeteckning
  BORGHOLM HÖRNINGE 4:24
  Adress
  Mölle Kalles väg 11
  Postnummer
  387 90
  Postort
  Köpingsvik
  Distrikt
  Köping
  Område
  Hörninge - Köpingsvik
  Boarea
  87 m2
  Total areal
  1033 m2
 • Byggnad
  Byggår
  2022
  Grund
  Gjuten platta
  Tak
  Betongpannor
  Fasad
  Träfasad
  Fönster
  3-glasfönster isoler
  Vatten
  Kommunalt vatten
  Avlopp
  Kommunalt avlopp
  Uppvärmning
  Drektverkande el
 • Kostnader
  Summa driftskostnader

  Huset är nybyggt och har ej bebotts, driftskostnaderna är därför schablonmässigt framtagna av E on, Borgholms Energi & Dina Försäkringar. Elförbrukning kan variera kraftigt utefter hur mycket huset används.

  El: 27 000 :-/år Vatten & avlopp: 5 005 :-/år Försäkring: 4 000 :-/år Sophämtning: 1009 :-/år + 2,21 :-/kg

  Totalt: 37 014 :-/år

  Fastighetsskatt
  1 850 kr/år
 • Taxering
  Taxeringsår
  2022
  Taxeringsvärdet är
  Fastställt
  Taxeringsvärde totalt
  185 000 kr
 • Dokument & Länkar
 • Rättigheter & Belastningar

  Inskrivna övriga rättigheter, belastningar och övriga gravationer

  Solbergafältet, Vattenskyddsområde (Beslutsdatum: 20080424, Registreringsdatum: 20081111)

  Rättigheter förmån

  Officialservitut: Rätt att använda område x för utfart - Väg

 • Övrigt

  De uppgifter som lämnas i denna beskrivning härrör från säljaren. Den information som är av vikt för köparen bör kontrolleras för att köparen skall fullfölja sin undersökningsplikt. Det ankommer på köparen själv att kontakta berörda instanser för besked i frågor gällande V/A, planbestämmelser, förekomst av byggrätt, bygglovsfrågor, rördragningar på tomten, el mm. Borgholms Kommun 0485-880 00, Borgholms Energi 0485-883 00, Lantmäteriet 0771-63 63 63, Bixia 0485-88 300.

Visningar

 • Fredag 27 majRing eller maila för bokning!

Fakta

Adress
Mölle Kalles väg 11, Hörninge - Köpingsvik
Boarea
87 m2
Pris
3 275 000 kr (Högstbjudande)

Tipsa en vän

Ansvarig Mäklare

Mathias Holm
Mathias Holm

Fastighetsmäklare


Bilder

Nybyggt 2022 med full komfort!

Fint ljusflöde!

Bekvämt enplanshus med allt du behöver

Altandäck med eftermiddags/kvällssol

Utgång från allrum/kök

Perfekt för middagar i skön kvällssol!

Detaljbild

Lugnt & lantligt läge

Trevlig utformning med liggande vit träpanel

Takskyddad entré

Fina lantliga omgivningar

Cykelavstånd till Köpingsvik

Sommarhäng på Sinus

Köpingsviks fantastiska pir!

Härligt ljust allrum med köksdel

Rymligt

Fräscht!

Stilrent kök

Detaljbild kök

Praktiskt med allt du behöver

Detaljbild kök

Trevlig barlösning

Toppfräscht badrum

Bekväm komfort med kommunalt V/A

Praktiskt med gästtoalett

Bra när man är många

Sovrum med utgång till altanen

Tre sovrum i bra storlek

Sovrum

Närområde

Hörninge är beläget ca 3 km öster om Köpingsvik. Området är mycket lugnt och präglas av Mittlandsskogens lövträdsgrönska & ängsmark. Här finns en blandad bebyggelse av äldre fritidshus och även permanentvillor & fina gårdar. Under de senaste 10 åren har området levt upp tack vara en hel del nybyggnation. Köpingsvik är den stora badorten i Borgholms kommun ca 3 km norr om Borgholm. Orten är känd som turistcentrum med stora och moderna campingplatser, restauranger, caféer och framförallt den magnifika & kilometerlånga sandstranden. Under 1900-talet började Borgholm etablera sig som turistort, och området kring Köpingsviken vid Kalmarsund började marknadsföras som "Köpingsvik". Det första pensionatet byggdes i Köpingsvik under 1920-talet. Senare, när husvagnar och husbilar etablerades, blev Köpingsvik en riktig turistort. Man beräknar att drygt 300 000 personer besöker Köpingsvik varje sommar. I området finns ett stort antal sommarbutiker och hela orten sjuder av liv under de hektiska sommarveckorna. Satsningen på den fina långa strandpiren har blivit ett riktigt lyft för strandområdet och vill man in till Borgholms nattliv så finns fina småvägar utmed havet, ett lagom cykelavstånd.

Karta

Bolagsinformation

Kontakt

Alla rättigheter © Holm & Co Fastighetsförmedling AB

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!