Kyrketorpgatan 7

Fina generationsmöjligheter & centralt men ändå lugnt läge i Böda!

Trevlig fastighet med ett bra centralt men ändå lugnt & privat läge i populära Böda! Fina generationsmöjligheter med rymlig rustik huvudbyggnad och ett fint & fullt utrustat gästhus. Jättemysig lummig och insynsskyddad trädgård med härliga altaner i fint solläge & endast 800 m till Bödabukten!

Allmän information

Bra tillfälle för er som söker en fastighet i centrala Böda med stora utrymmen och bra förutsättningar för att kunna ta emot gäster eller hyra ut! Läget är mycket bra, från fastigheten är det ett kort gångavstånd till Bödabuktens fantastiska milslånga sandstrand & Bödas gemytliga folkliv har man alldeles runt husknuten. Samtidigt ligger stället helt avskilt och utan någon som helst insyn från de få grannarna på gatan. Här finns en mycket trevlig & rymlig huvudbyggnad med stora sällskapsutrymmen och fyra rejäla sovrum samt ett mysigt gästhus fullt utrustat med kök och badrum. Byggnaderna har en vacker & mycket idyllisk inramning och den stora trädgården är en prunkande oas av stora vackra vårdträd, enorma syrenbuskage, prunkande rododendron & gammaldags klängrosor. Här får man vara helt ostörd från det intensiva turistlivet kring hamnen och stranden.

Den rustika och hemtrevliga huvudbyggnaden är mycket välskött och har genomgående fräscha ytskikt. Husets hjärta är det stora allrummet och den generösa matsalen. ett utrymme som flödar av ljus och med fin sommaratmosfär. En magnifik platsmurad vedspis med kåpa samt en intilliggande vacker eldstad skapar trivsel och karaktär. Husets kök är funktionellt & praktiskt utformat som ett arbetskök med gott om skåp och arbetsytor. För sommarens utemiddagar finns två trevliga altaner att välja på, allt efter väder, vind, sol & skugga. Samtliga av husets fyra sovrum är rymliga, hemtrevliga & fina och här får verkligen många bäddar plats! Huset har två badrum. Ett helkaklat & superfräscht med både badkar och dusch samt ett med äldre interiör med dusch och bastu. Mycket praktiskt när man är många! Här finns även mycket bra förvaringsmöjligheter med klädkammare och många garderober.

Det charmiga gästhuset är jättemysigt och bra planerat med allrum och kök i öppen planlösning samt två sovrum och ett badrum. Fräscht, hemtrevligt och funktionellt för gästerna som kan sköta sig helt själva utan att störa. Detta är ett perfekt hus för uthyrning! Böda är oerhört eftertraktat och hyresintäkterna ger en fin extrainkomst under sommarveckorna. En fin altan med västerläge mot den lummiga trädgården blir perfekt för sommarkvällar kring grillen och här kommer gästerna garanterat att stortrivas!

För dig med stor familj, barn och barnbarn är det här en perfekt fastighet. Samtliga sovrum i stora huset är rymliga och här får alla plats. Dessutom är boytan väl tilltagen med härligt stora sällskapsutrymmen och här får lätt flera familjer plats att semestra samtidigt. Ljuvliga bad, mysigt folkliv och allt du behöver sommartid finns på gångavstånd. Här är det bara att flytta in och börja njuta av norra Ölands solsäkra sommarklimat!.

 • Säljaren gjorde en omfattande investering i solceller 2019 som tillsammans med luft/vattenvärmepump torde innebära synnerligen goda driftkostnader

 • Fastigheten är under avstyckning, se karta under bilder markerad med blått för ungefärlig blivande tomtgräns

 • Tillträdesdag blir när avstyckningen är klar

 • Taxeringsvärde fastställs på den avstyckade delen längre fram

 • Stamfastigheten är taxerad som Lantbruksenhet och eventuellt medföljer vissa servitut från stamfastigheten vid avstyckningen (förteckning av dessa tillhandahålls av fastighetsmäklaren på mail)

 • Fakta
  Förvärvstillstånd krävs
  Ja
  Fastighetsbeteckning
  Del av BORGHOLM KYRKETORP 1:50
  Objektstyp
  Villa
  Adress
  Kyrketorpgatan 7
  Postnummer
  387 73
  Postort
  Löttorp
  Distrikt
  Böda
  Område
  Böda
 • Byggnad
  Byggår
  1974
  Om-/tillbyggnadsår
  1990
  Vatten
  Kommunalt vatten
  Avlopp
  Kommunalt avlopp
  Uppvärmning
  Solceller, luft/vattenvärmepump till vattenburen värme & eldstäder
 • Kostnader
 • Dokument & Länkar
 • Övrigt

  De uppgifter som lämnas i denna beskrivning härrör från säljaren. Den information som är av vikt för köparen bör kontrolleras för att köparen skall fullfölja sin undersökningsplikt. De årtal som omnämns t ex vid byggår, renoveringar mm är ungefärliga. Det ankommer på köparen själv att kontakta berörda instanser för besked i frågor gällande V/A, planbestämmelser, förekomst av byggrätt, bygglovsfrågor, rördragningar på tomten, el mm. Borgholms Kommun 0485-880 00, Borgholms Energi 0485-883 00, Lantmäteriet 0771-63 63 63, Eon 0480-598 05.

Visningar

 • Söndag 9 augRing eller maila för bokning!

Fakta

Adress
Kyrketorpgatan 7, Böda
Pris
2 895 000 kr (Högstbjudande)

Tipsa en vän

Ansvarig Mäklare

Mathias Holm
Mathias Holm

Fastighetsmäklare


Bilder

Rymligt & rustikt i centrala Böda!

Lummigt med insynsskyddat läge!

Underbar trädgård!

Charmig entré med snickarglädje

Inbäddat i frodiga rododendronbuskage

Prunkande sommargrönska!

Härliga altaner, helt skyddat från insyn

Fullt utrustat hus för gäster

Platsmurad grill

Rejäl trädgård!

Baksidan, en skyddad oas!

Vy från farstubron

Entrésidan av gästhuset

Infarten

800 meter till Bödas kritvita stränder

Fantastiska omgivningar!

Ölands vackraste strand!

Sand, himmel & hav

Genomgående fräsch interiör!

Jättefina sällskapsytor!

Ljust & hemtrevligt

Rymligt allrum

Plats för flera sittgrupper

Myshörna vid eldstaden

Rustik platsmurad eldstad

Fina fönsterpartier

Fräscht helkaklat badrum

Både dusch & badkar

Utgång till baksidans terrass

Öppen planlösning

Praktiskt arbetskök

Gott om skåp och arbetsytor

Bra med skåpsförvaring i huset

Sovrum

Sovrum

Flertalet garderober

Riktigt stora sovrum

Burspråk

Badrum 2 med bastu

Hall med spröjsade glasdörrar

Rymlig hall

Vackra pardörrar i entréverandan

Fullt utrustat gästhus

Härligt kök!

Ljust & trivsamt!

Fräsch köksinteriör!

Bevarad vedspis

Utgång till solig terrass!

Tv-rum

Sovrum

Sovrum

Wc & dusch

Närområde

Böda är en av de populäraste orterna när det gäller fritidsboende på norra Öland. Förutom Bödabuktens fantastiska milslånga sandstrand finns här bl.a. en mysig hamn med fiskrökeri, omtyckta Kaffestugan i Böda och naturligtvis Böda Sand Camping (Sveriges största camping) med massor av aktiviteter för både stora och små. För den natur- och friluftsintresserade finns i området runt Böda Sand en härlig natur. I naturreservatet Böda backar finns populära vandringsleder i storskog med gott om svamp och blåbär. På bekvämt cykelavstånd finns också Grankullaviks fina naturområde med Trollskogen och vackra stenstränder med Ölands bästa fiskevatten.

Karta

Bolagsinformation

Kontakt

Alla rättigheter © Holm & Co Fastighetsförmedling AB

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!