Dahls backe 6

Nyuppfört 2022 med skyddat pooldäck och takterrass i omtyckta Köpingsvik!

Fritidshusfastighet med allt man kan önska sig i turistmeckat Köpingsvik. Trevligt altandäck med pool, generösa fönsterpartier från golv till tak, öppen planlösning, loft och stor takterrass. Gångavstånd till allt och endast 450 meter till Köpingsbuktens vita stränder. Insynsskyddat med plank!

Allmän information

Tillfälle för er som söker ett boende med full komfort i omtyckta Köpingsvik och som inte vill lägga tid & energi på husrenovering! Huset är precis färdigställt, ett smakfullt utformat boende där det bara är att ställa in möblerna och börja fira semester. Här finns bekvämligheten med nybyggnationens alla fördelar och precis allt du kan önska dig. Denna fastighet passar alldeles utmärkt som ett påkostat fritidsboende eller som ett permanentboende med hög livskvalitet. Det helt ljuvliga trädäcket kring poolen, det gedigna huset och det centrala läget med 450 meter till hav och bad borgar för komfort och trivsel och här behövs inga aktiviteter anordnas. Det räcker alldeles utmärkt att bara hänga vid huset. Lata dagar vid poolen och sköna kvällar vid grillen varvat med fina dagar på stora stranden i Köpingebukten (som är en av Ölands absolut finaste badstränder) och kvällar kring den mysiga hamnen i Borgholm. Här finns alla förutsättningar för bekymmersfria semestrar för alla åldrar!

Huset är smakfullt utformat med liggande träpanel och loftvåning med generös takterrass, modernt och snyggt. Trädäcket & poolens placering och planket som skyddar från grannar, allt är genomtänkt för trivsel, komfort & insynsskydd, Interiört har huset en öppen & trivsam planlösning med genomgående ljusa och neutrala materialval. Stora fönster och glasade dörrar mot poolområdet skapar en ljus & härlig sommaratmosfär. Planlösningen fördelas över allrum med integrerat kök, två sovrum i bra storlek och ett rymligt badrum samt entréhall. Hjärtat i huset är naturligtvis det härliga allrummet! Härligt luftigt & rymligt och med ett ljusflöde som slår det mesta. Öppningsbara glaspartier mot poolen ger en fin inne-utekänsla. Köksdelen är modern, stilren och praktiskt utformad med allt du behöver. Gott om skåp och en trevlig barlösning med generös arbetsyta. Plats finns för stort matbord och rejäl soffgrupp och från köksön och allrummet har man full uppsyn över barnens aktiviteter i poolen. Sovrummen är rymliga och alla placerade med svalt österläge. Från det större sovrummet finns ett öppningsbart glasparti mot trädäcket. Badrummet är även det generöst i storlek. Ljust & superfräscht, helkaklat och med snygg badrumsinteriör. Dusch och tvättmaskin. Det lilla extra är loftrummet och takterrassen. generöst i storlek med snyggt glasräcke och västerläge. ett perfekt ställe att njuta fina sommarkvällar med utsikt över grannskapets alla nyetablerade villor.

Sammantaget är detta ett boende för den bekväma semestern. Hus & pool och närområdets alla aktiviteter. Inom en radie av några kilometer finns flera fina badstränder och mängder av utflyktsmål. Närheten till all service på det samt ett rimligt avstånd till Ölandsbron gör detta till ett bra alternativ till ett boende i full komfort. Välkommen till Dahls Backe 6!

 • Entréplanet är 85 kvm + 21 kvm golvyta på loftet
 • Fakta
  Fastighetsbeteckning
  BORGHOLM SOLBERGA 5:36
  Adress
  Dahls backe 6
  Postnummer
  387 50
  Postort
  Köpingsvik
  Distrikt
  Köping
  Område
  Köpingsvik
  Boarea
  85 m2
  Total areal
  452 m2
 • Byggnad
  Byggår
  2022
  Grund
  Gjuten platta
  Tak
  Ytpapp
  Fasad
  Träfasad
  Fönster
  Isolerglasfönster
  Vatten
  Kommunalt vatten
  Avlopp
  Kommunalt avlopp
  Uppvärmning
  Frånluftsvärmepump, vattenburen golvvärme
 • Kostnader
  Summa driftskostnader

  Huset är nybyggt och har ej bebotts, driftskostnaderna är därför schablonmässigt framtagna av E on, Borgholms Energi & Dina Försäkringar. Elförbrukning kan variera kraftigt utefter hur mycket huset används.

  El: 27 000 :-/år Vatten & avlopp: 5 005 :-/år Försäkring: 4 000 :-/år Sophämtning: 1009 :-/år + 2,21 :-/kg

  Totalt: 37 014 :-/år

  Fastighetsskatt
  2 240 kr/år
 • Taxering
  Taxeringsår
  2022
  Taxeringsvärdet är
  Fastställt
  Taxeringsvärde totalt
  224 000 kr
 • Dokument & Länkar
 • Rättigheter & Belastningar

  Gemensamhetsanläggning

  Borgholm Solberga Ga:2, Vägar, årlig avgift ca 750 kr.

  Planer och bestämmelser

  För Solberga 5:19 m.fl, Detaljplan (Beslutsdatum: 20130617, Registreringsdatum: 20131104)

 • Övrigt

  De uppgifter som lämnas i denna beskrivning härrör från säljaren. Den information som är av vikt för köparen bör kontrolleras för att köparen skall fullfölja sin undersökningsplikt. Det ankommer på köparen själv att kontakta berörda instanser för besked i frågor gällande V/A, planbestämmelser, förekomst av byggrätt, bygglovsfrågor, rördragningar på tomten, el mm. Borgholms Kommun 0485-880 00, Borgholms Energi 0485-883 00, Lantmäteriet 0771-63 63 63, Bixia 0485-88 300.

Fakta

Adress
Dahls backe 6, Köpingsvik
Boarea
85 m2
Pris
4 295 000 kr (Högstbjudande)

Tipsa en vän

Ansvarig Mäklare

Mathias Holm
Mathias Holm

Fastighetsmäklare


Bilder

Nybyggt 2022 med pooldäck och takterrass!

Husets arkitektur sticker ut på gatan

Underbart skyddat pooldäck

Takterrass i västerläge

Härlig plats med kvällssol

Stilrent med glasat räcke

Fönster från golv till tak

Huset sett från gatan

Nyetablerat område med enbart nybyggda hus

450 meter till Köpingebuktens ljuvliga sandstrand

Piren i kvällssol

Sommar på Sinus

Nära till Borgholm

Mängder av utflyktsmål i närområdet

Sommarstaden Borgholm en kort cykeltur bort

Fantastiskt ljusflöde interiört

Närkontakt med poolområdet

Ljusa fräscha golv

Kök och allrum i öppen planlösning

Snyggt kök

Trevlig köksinteriör

Generös ö med ho

Bra med förvaringsutrymme

Sovrum med glasparti mot trädäcket

Ljust & luftigt

Ljuvligt ljus på loftet

Mysigt krypin

Spiraltrappa

Stilrent & toppfräscht badrum

Full komfort

Snygg badrumsinteriör

Sovrum

Sovrum

Entré med stenplattor

Vy allrum från entrén

Närområde

Köpingsvik är den stora badorten i Borgholms kommun ca 3 km norr om Borgholm. Orten är känd som turistcentrum med stora och moderna campingplatser, restauranger, caféer och framförallt den magnifika & kilometerlånga sandstranden. Under 1900-talet började Borgholm etablera sig som turistort, och området kring Köpingsviken vid Kalmarsund började marknadsföras som "Köpingsvik". Det första pensionatet byggdes i Köpingsvik under 1920-talet. Senare, när husvagnar och husbilar etablerades, blev Köpingsvik en riktig turistort. Man beräknar att drygt 300 000 personer besöker Köpingsvik varje sommar. I området finns ett stort antal sommarbutiker och hela orten sjuder av liv under de hektiska sommarveckorna. Satsningen på den fina långa strandpiren har blivit ett riktigt lyft för strandområdet och vill man in till Borgholms nattliv så finns fina småvägar utmed havet, ett lagom cykelavstånd.

Karta

Bolagsinformation

Kontakt

Alla rättigheter © Holm & Co Fastighetsförmedling AB

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!