Klintagatan 1

Mycket spännande fastighet inkl konstgalleri i attraktiva Klinta ca 400 m från den fina stranden!

Mycket spännande fastighet inkl konstgalleri i attraktiva Klinta. Upphöjt och naturskönt läge i Klinta radby ca 400 m från den fina stranden i Köpingsvik! Byggnaden som är nyuppförd blev klar 2012 med påkostade materialval som ölandsten, stora fönsterpartier i ek mm.

Allmän information

Mycket spännande fastighet inkl konstgalleri i attraktiva Klinta. Upphöjt och naturskönt läge i Klinta radby ca 400 m från den fina stranden i Köpingsvik.

Den mycket smakfulla kalkstensladan används idag som konstgalleri. Byggnaden som är nyuppförd blev klar 2012 med påkostade materialval som ölandsten, stora fönsterpartier i ek mm. Utanför stenladan är en stor och fin uteplats anlagd med bl a ölandssten. Byggnaden kan ev i framtiden användas som t ex butik, café eller annan verksamhet, då det är ett attraktivt läge för besökare/kunder som är här under semestertider. Kalkstensbyggnaden är sammanfogad med äldre lada (oinredd) genom klassiskt portskjul mot bygatan. I trädgården finns syrener, många fruktträd med äpplen, plommon, klarbär, aprikoser och persikor samt bärbuskar med hallon, björnbär och vinbär. Sällan kommer tillfälle med detta läge i Köpingsvik. Nära till allt men ändå ostört och insynsskyddat. Ett stenkast till Köpings skola, förskola, ICA, konditori/café och bykrog.

Området är mycket omtyckt och den helt fantastiska badstranden i Köpingsvik, som är en av Ölands finaste sandstränder, nås genom en kort & helt ljuvlig promenad på några hundra meter. Norrut finns också en liten sandstrand samt en badbrygga, perfekt om man inte vill trängas med alla turister vid stora stranden. Vandrar man norrut längs havet finns en underbar stig som slingrar utmed vattnet ända upp till Lundegård, perfekt för morgonpromenaden såväl sommar som andra vackra årstider.

Konstgalleriet har en invändig golvyta om ca 90 kvm samt ett sovrum om 18 kvm.

Ladan har en invändig golvyta om ca 100 kvm.

 • Fakta
  Fastighetsbeteckning
  BORGHOLM KLINTA 21:30
  Adress
  Klintagatan 1
  Postnummer
  387 50
  Postort
  Köpingsvik
  Distrikt
  Köping
  Område
  Klinta-Köpingsvik
  Tomtareal/mark
  2362 m2
  Total areal
  2362 m2
 • Byggnad
 • Kostnader
 • Dokument & Länkar
 • Övrigt

  Köparen måste själv ordna och bekosta V/A & el.

  Fastigheten är nyligen avstyckad så taxeringsvärde fastställs längre fram.

  De uppgifter som lämnas i denna beskrivning härrör från säljaren. Den information som är av vikt för köparen bör kontrolleras för att köparen skall fullfölja sin undersökningsplikt. De årtal som omnämns t ex vid byggår, renoveringar mm är ungefärliga. Det ankommer på köparen själv att kontakta berörda instanser för besked i frågor gällande V/A, planbestämmelser, förekomst av byggrätt, bygglovsfrågor, rördragningar på tomten, el mm. Borgholms Kommun 0485-880 00, Borgholms Energi 0485-883 00, Lantmäteriet 0771-63 63 63, Eon 0480-598 05.

Budgivning

Högsta Bud
1 625 000 kr

Fakta

Adress
Klintagatan 1, Klinta-Köpingsvik
Tomtareal
2362 m2
Pris
1 975 000 kr (Högstbjudande)

Tipsa en vän

Ansvarig Mäklare

Mathias Holm
Mathias Holm

Fastighetsmäklare


Närområde

Klinta är beläget i norra delen av Köpingsvik och är ett av Borgholms närområdes absolut attraktivaste lägen för fritidsboende. Landborgen är här hög och husen ligger som ett pärlband utmed havet med magnifika upphöjda lägen och flera med en fantastisk utsikt över hela Köpingebukten, mot slottsruinen och mot fantastiska solnedgångar över Kalmarsund. Här är mycket idylliskt & lugnt med små fina vägar utan genomfartstrafik och bekvämt gångavstånd till det härliga strand- & folklivet kring den helt ljuvliga kilometerlånga sandstranden som är en av Ölands allra finaste. Samtidigt har du direkt närhet till all service och livsmedel mm. i Borgholm. I närområdet finns också mycket fina promenadstråk, en jättefin stig leder norrut utmed havet upp till Lundegårds Camping och söderut leder fina cykelvägar ända in till Borgholm. Strax norr om stranden ligger en liten mysig båthamn kantad av fina sjöbodar, Klinta bodar. Hamnföreningen bildades 1992 och hamnen byggdes följande år. Nu finns det 70 båtplatser, där man även kan söka båtplats.

Karta

Bolagsinformation

Kontakt

Alla rättigheter © Holm & Co Fastighetsförmedling AB

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!