Horns Kustväg 459B

Lättskött sommarboende i Byerum alldeles intill Byrum Sandviks fantastiska sandstrand!

Lättskött sommarboende med fantastisk havsutsikt i BRF Byerum Strandbad alldeles intill Byrum Sandviks fantastiska sandstrand! Ett mycket bekvämt fritidsboende för dig som inte vill lägga tid på renovering & underhåll under semestern!

Allmän information

Lättskött sommarboende med fantastisk havsutsikt i BRF Byerum Strandbad alldeles intill Byrum Sandviks fantastiska sandstrand! Ett mycket bekvämt fritidsboende för dig som inte vill lägga tid på renovering & underhåll under semestern, kravlöst semesterboende eller ett härligt naturnära åretruntboende. Bostadsrättsföreningens läge är synnerligen naturskönt & lugnt beläget, omgivningarna är verkligen helt unika. Karga öppna vidder tar vid söderut här kan du cykla längs med den grusade kustvägen kilometer efter kilometer utmed havet och dessutom är sandstranden intill verkligen en av Ölands absolut finaste.

Ett boende som är fräscht och enkelt att sätta sin egen prägel på. Lägenheten fördelas över ett sovrum, arbetskök, allrum samt hall & badrum. Ett enkelt funktionellt kök med plats för avställningsytor och i allrummet finns det plats för både soffgrupp och matgrupp. I sovrummet finns möjlighet för två våningssängar eller en dubbelsäng. Balkong med storslagen utsikt mot kalmarsund. 50 steg till strandlinjen där det ljuvliga västerläget ger underbara solnedgångar över sundet med Blå Jungfrun i blickfånget. Du kan också ta ett dopp i föreningens egna pool samtidigt som du blickar ut över havet.

Vid Byrum finns Ölands mest kända och finaste raukområde, ett hundratal raukar längs en 600 meter lång strandremsa. Det är bekvämt avstånd till Löttorp ca 8 min med bil som är centralort på norra Öland med all service & allehanda affärer t ex ICA, Systembolag på sommaren, apotek mm. Hela norra Ölands utbud av aktiviteter, golf och fantastisk natur nås också inom en radie av några kilometer.

Helt enkelt ett underbart ställe att njuta av året runt!

 • Fakta
  Objektstyp
  Fritidshus
  Våning
  2 av 2
  Adress
  Horns Kustväg 459B
  Postnummer
  387 73
  Postort
  Löttorp
  Område
  Byrum
  Boarea
  42 m2
  Antal rum
  2
 • Föreningen
  Namn
  Brf Byerum Strandbad
  Andelstal insats
  1,77505
  Andelstal avgift
  1,78915
 • Kostnader
  Månadsavgift
  2 059 kr/månad (vatten)
  Kommentar till avgiften

  Standardutbud på Tv ingår

  Summa driftskostnader

  Nuvarande ägares driftkostnader: (observera att de rörliga driftkostnaderna påverkas av t ex nyttjandegrad, antal personer i hushåll, uppvärmningssystem mm) Elkostnader: 3 600:-/år

 • Övrigt

  Inventarier ingår i köpet.

  Ny kyl & fläkt.

  2 cyklar ingår i köpet.

  Lägenheten lämnas i befintligt skick avseende flyttstädning.

  De uppgifter som lämnas i denna beskrivning härrör från säljaren. Den information som är av vikt för köparen bör kontrolleras för att köparen skall fullfölja sin undersökningsplikt.

  Byerum Strandbad ligger på Ölands norra ände, inte så långt från orten Löttorp, med hänförande utsikt över Kalmarsund och Blå Jungfrun. Bara 50 m till havet och Ölands raukar. En bit längre norrut till så finns en liten båthamn/fiskehamn och bredvid en lång sandstrand nästan jämförbar med Bödasands långa strand. Föreningen består av 51 lägenheter av varierande storlek. Alla lägenheter har balkonger eller uteplatser för de på nedersta våningen. De flesta av dem vetter givetvis mot vårat poolområde och havet så det går att sitta ute på kvällen och njuta av att solen går ner i havet. På området finns det gemensamma utrymmen med bl.a. en utomhuspool där man kan ta ett svalkande dopp om man inte hellre vill bada i havet. I poolen finns ett avgränsade utrymme så att små barnen kan plaska och leka. Barnen har också en lekplats med gungor, rutschkana och en sandlåda att gräva i. Det finns också stora gräsytor till förfogande. Där finns en grillplats med sittplatser för de som har grillningen i blodet. Utöver detta finns självklart också en välutrustad tvättstuga, bastu med relaxavdelning samt cykelförråd.

Fakta

Adress
Horns Kustväg 459B, Byrum
Boarea
42 m2
Rum
2 rok
Avgift
2 059 kr/månad (vatten)
Pris
855 000 kr (Högstbjudande)

Tipsa en vän

Ansvarig Mäklare

Mathias Holm
Mathias Holm

Fastighetsmäklare


Närområde

Byrums Sandvik ligger på Norra Ölands västra sida ca 15 km från söder om den norra udden. I vikens norra del finns en kmlång och barnvänlig sandstrand, en av norra Ölands allra finaste och populäraste badplatser med sanddyner och en härlig vy mot Blå Jungfrun. I söder övergår stranden i Ölands enda raukområde. Raukarna, med sina kalkstensformationer erbjuder också mycket fina badmöjligheter där havet mejslat ut bassänger och terrasser på olika djup.
Intill sandstranden tar Böda Kronopark vid med gles vacker tallskog. Stora delar av skogen ligger inom Ekopark Böda och erbjuder många fina natur- och kulturmiljöer. I Ekoparken finns ett stort anlagt vägnät med jättefina leder och småvägar för jogging och cykelturer. Här finns om hösten fina möjligheter till bär- och svampplockning om sommaren inte varit för solig och torr (vilket är det vanligaste!). Söder om Byrum längs med västra kustvägen breder ett unikt landskap ut sig och kanske är Öland som allra vackrast just här. Karg alvarmark, stenstränder där man kan bada helt för sig själv utan en människa i sikte och fantastiska solnedgångar över Kalmarsund. Här finns de mest eftertraktade lägena för fritidshus och dessa fastigheter kommer mycket sällan ut till försäljning, oftast följer de familjerna i generationer.

Karta

Horns Kustväg 459
Bolagsinformation

Kontakt

Alla rättigheter © Holm & Co Fastighetsförmedling AB

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!