Horns kustväg 459

Markplanslägenhet i Brf Byerum med terrass & ljuvlig havsutsikt intill områdets pool!

Markplanslägenhet med terass intill poolen i omtyckta & familjära BRF Byerum Strandbad! Härlig havsutsikt & perfekt västerläge mot kvällssolen över Kalmarsund. Ett mycket bekvämt fritidsboende alldeles intill Byrums fantastiska kilometerlånga sandstrand!

Allmän information

Optimalt semesterboende för dig som inte vill lägga tid och kraft på husunderhåll under semestern men ändå vill ha något eget! Här ligger fokus på lata dagar vid föreningens uppvärmda pool (belägen alldeles intill lägenhetens uteplats) eller vid den kilometerlånga sandstranden som är en av Ölands absolut finaste stränder. Det yttre underhållet står föreningen för och här kan man bara njuta av ledighet. Bostadsrättsföreningens läge är mycket naturskönt & lugnt och omgivningarna är verkligen helt unika. Här är Öland kanske som allra vackrast! Karga öppna vidder tar vid söderut och här cyklar man lämpligtvis längs med den lilla grusade kustvägen kilometer efter kilometer utmed havet och hittar sina egna privata badplatser om man vill ta en paus från folklivet på stora stranden. Vill man aktivera sig finns det inom några kilometers radie mängder av fina utflyktsmål, de finaste stränder, golf & sommaraktiviteter, mysiga fik & loppisar. Löttorp med all service, livsmedel, sommarapotek & annat nås genom en biltur på 5-10 minuter.

Lägenheten har ett bra läge i föreningen. Terrassen har ett relativt privat läge och en härlig västervy över poolen, lekplatsen och sundets glittrande vatten. 50 meter från terrassen nås föreningens fina uteplatser intill strandlinjen där det ljuvliga västerläget ger underbara solnedgångar över sundet med Blå Jungfrun i blickfånget. Boytan är väl planerad och fördelas över ett sovrum, kök & allrum samt hall och badrum. Genomgående fräsch & funktionell 9interiör gör att här är det bara att flytta in och börja fira semester. Allrummet och köksdelen vetter mot väster och den fina utsikten. Här finns utgången till den skyddade terrassen som är mycket skyddad mot kalla vindar och blir ett extra rum under stora delar av säsongen. perfekt läge för sommarens kvällar med solnedgången över havet i blickfånget. Sovrummet har plats för dubbelsäng och fönster mot den ostörda baksidan.

Om Byerum Strandbad (information från föreningens hemsida):

Byerum Strandbad ligger på Ölands norra ände, inte så långt från orten Löttorp, med hänförande utsikt över Kalmarsund och Blå Jungfrun. Bara 50 m till havet och Ölands raukar. En bit längre norrut till så finns en liten båthamn/fiskehamn och bredvid en lång sandstrand nästan jämförbar med Bödasands långa strand. Föreningen består av 51 lägenheter av varierande storlek. Alla lägenheter har balkonger eller uteplatser för de på nedersta våningen. De flesta av dem vetter givetvis mot vårat poolområde och havet så det går att sitta ute på kvällen och njuta av att solen går ner i havet. På området finns det gemensamma utrymmen med bl.a. en utomhuspool där man kan ta ett svalkande dopp om man inte hellre vill bada i havet. I poolen finns ett avgränsade utrymme så att små barnen kan plaska och leka. Barnen har också en lekplats med gungor, rutschkana och en sandlåda att gräva i. Det finns också stora gräsytor till förfogande. Där finns en grillplats med sittplatser för de som har grillningen i blodet. Utöver detta finns självklart också en välutrustad tvättstuga, bastu med relaxavdelning samt cykelförråd. Arbete pågår också med att bygga ett gästrum för kortare övernattning.

 • Fakta
  Objektstyp
  Fritidshus
  Lgh.nmr
  3
  Våning
  1
  Adress
  Horns kustväg 459
  Postnummer
  387 73
  Postort
  Löttorp
  Område
  Byrum
  Boarea
  35 m2
  Antal rum
  2
  Antal sovrum
  1
 • Föreningen
  Namn
  Brf Byerum Strandbad
  Inre rep.fond
  Reparationsfond
  Inre reparationsfond saknas
  Andelstal insats
  1,87420
  Andelstal avgift
  1,87404
 • Kostnader
  Månadsavgift
  2 263 kr/månad
  Kommentar till avgiften

  Inkl vatten & avlopp, renhållning, parkering, pool.

  Summa driftskostnader

  Nuvarande ägares driftkostnader: (observera att de rörliga driftkostnaderna påverkas av t ex nyttjandegrad, antal personer i hushåll, uppvärmningssystem mm) Elkostnader: ca. 6 000 :-/år ( ca. 2000 kwh)

  Överlåtelseavgift
  1 182 kr betalas av Köpare
  Pantsättningsavgift
  473 kr
 • Dokument & Länkar
 • Övrigt

  De uppgifter som lämnas i denna beskrivning härrör från säljaren. Den information som är av vikt för köparen bör kontrolleras för att köparen skall fullfölja sin undersökningsplikt.

  Nya element 2013 Nytt kylskåp 2020

Budgivning

Högsta Bud
1 000 000 kr

Fakta

Adress
Horns kustväg 459, Byrum
Boarea
35 m2
Rum
2 rok
Avgift
2 263 kr/månad
Pris
1 075 000 kr (Högstbjudande)

Tipsa en vän

Ansvarig Mäklare

Mathias Holm
Mathias Holm

Fastighetsmäklare


Bilder

Markplanslägenhet intill poolen i Brf Byerum!

Bra läge i föreningen!

Härlig terrass med västerläge

Ljuvlig utsikt från terrassen!

Fantastiskt läge precis intill stranden i Byrum

Brf Byerum, bekvämt boende i unik miljö!

Beläget precis ovanför raukarna

Utsikt mot Blå Jungfrun

Föreningens fantastiska terrass!

Ljuvligt läge!

Poolen & lekplatsen

Sandstranden med den vita sand som är norra Ölands signum

Raukar & hamn

Lättskött & fräsch interiör

Köksinteriör

Plats för matbord

Sovrummet

Sovrummet

Wc med dusch

Hall

Entré

Välkommen till Brf Byerum!

Föreningens bastu

Tvättstuga

Närområde

Byrums Sandvik ligger på Norra Ölands västra sida ca 15 km söder om den norra udden. I vikens norra del finns en kilometerlång och barnvänlig sandstrand, en av norra Ölands allra finaste och populäraste badplatser med sanddyner och en härlig vy mot Blå Jungfrun. I söder övergår stranden i Ölands enda raukområde. Raukarna, med sina kalkstensformationer erbjuder också mycket fina badmöjligheter där havet mejslat ut bassänger och terrasser på olika djup.
Intill sandstranden tar Böda Kronopark vid med gles vacker tallskog. Stora delar av skogen ligger inom Ekopark Böda och erbjuder många fina natur- och kulturmiljöer. I Ekoparken finns ett stort anlagt vägnät med jättefina leder och småvägar för jogging och cykelturer. Här finns om hösten fina möjligheter till bär- och svampplockning om sommaren inte varit för solig och torr (vilket är det vanligaste!). Söder om Byrum längs med västra kustvägen breder ett unikt landskap ut sig och kanske är Öland som allra vackrast just här. Karg alvarmark, stenstränder där man kan bada helt för sig själv utan en människa i sikte. Här finns de mest eftertraktade lägena för fritidshus och dessa fastigheter kommer mycket sällan ut till försäljning, oftast följer de familjerna i generationer.

Karta

Horns kustväg 459
Bolagsinformation

Kontakt

Alla rättigheter © Holm & Co Fastighetsförmedling AB

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!