Bredinge strand 214

En riktig pärla med havsutsikt, arkitektritat & rustikt ca 150 m från bad vid Bredinge Strand!

Synnerligen fridfullt belägen fritidshusfastighet med permanentstandard, som är uppfört i lösvirke. Sol och badrocksläge ner till havet & bryggan, ca 150 m. Hög detaljkvalitet och mycket välskött. Huvudbyggnad med altan samt 2 riktiga uthus. Kommunalt V/A.

Allmän information

Fritidshusfastighet med permanentstandard, som är uppfört i lösvirke, arkitektritat & rustikt. Havsutsikt från altanen, byggd med rejält bryggvirke. Fastigheten är oerhört välskött och det erbjuds mycket detaljkvalitet på alla plan. Ägarna har valt att använda ölandssten i mycket av uppförandet vilket sätter en genuin prägel på denna pärla. Fastigheten ligger in på en liten grusväg och läget är mycket fridfullt. Här bor ni bekymmersfritt med mycket sol och badrocksläge ner till havet & bryggan. Välkommen till Bredinge strand!

Huvudbyggnaden, om ca 75 kvm, lämpar sig både som fritids- och permanentboende. Huset har välplanerad yta med två sovrum, klädkammare, badrum, kök samt allrum. Det är en öppenplanlösning med högt i tak som ger ett luftigt intryck i allrum och kök. Mitt i rummet är en vacker braskamin placerad den gör att ni kan njuta av en sprakande brasa från både matbordet och soffgruppen. Badrummet är stort, ljust och helkaklat och försett med tvättmöjligheter. Från huset kan du välja tre utgångar till det fantastiska stora trädäcket i västerläge, plats för matgrupp och lounge del. På tomten finns även en stenlagd altan med en charmig kalkstensmur i vinkel. Trädgården är ljus, luftig och lättskött.

Det finns även 2 fristående uthus på tomten. Ett gästhus, om ca 22 kvm, med sovrum & WC samt snickarbod. Den andra byggnaden, om ca 12 kvm, är fördelad på förråd samt ett stort sovrum.

Bredinge Strand ligger på västra sidan av Öland, strax söder om Mörbylånga. Ett härligt läge med utblick mot Kalmarsund. I området finns det badplatser och runtomkring går cykelvägar och promenadstigar i naturreservat. På alvaret kan man njuta av både härliga promenader och en av den mest fantastiska utsikten över Kalmarsund. Mörbylånga centrum med all service som kan tänkas behövas, nås på drygt en kvart.

 • Fakta
  Fastighetsbeteckning
  MÖRBYLÅNGA BREDINGE 36:13
  Objektstyp
  Villa
  Typkod
  220 - Småhusenhet, bebyggd
  Adress
  Bredinge strand 214
  Postnummer
  386 61
  Postort
  Mörbylånga
  Distrikt
  Kastlösa
  Område
  Bredinge Strand
  Boarea
  75 m2
  Tomtareal/mark
  836 m2
  Total areal
  836 m2
 • Byggnad
  Byggår
  2010
  Grund
  Krypgrund
  Tak
  Betongpannor
  Fasad
  Träfasad
  Fönster
  Kopplade 3-glas med invändig isolerruta
  Vatten
  Kommunalt vatten
  Avlopp
  Kommunalt avlopp
  Uppvärmning
  Luft/luftvärmepump, eldstad & stöd av direktverkande el
 • Kostnader
  Summa driftskostnader

  Föregående års driftkostnader: (observera att de rörliga driftkostnaderna påverkas av t ex nyttjandegrad, antal personer i hushåll, uppvärmningssystem mm) Uppgifterna avser hela fastigheten före avstyckning. Elkostnad : 13 412:-/år Försäkring: 3 200:-/år V/A: 2 890:-/år Renhållning: 1 205:-/år Samfällighet: 1 500:-/år

  Totalt: 22 207:-/år

 • Taxering
  Taxeringsår
  2019
  Taxeringsvärdet är
  Fastställt
  Värderingsår
  2019
  Taxeringsvärde byggnad
  937 000 kr
  Taxeringsvärde totalt
  1 368 000 kr
 • Dokument & Länkar
 • Rättigheter & Belastningar

  Gemensamhetsanläggning

  Mörbylånga Risinge Ga:1 - VÄG

  Planer och bestämmelser

  Bredinge 36:5, Detaljplan (Beslutsdatum: 19880229)

  Gemensamhetsanläggning

  Mörbylånga Bredinge Ga:1 - BIL-OCH GÅNGVÄGAR, PARKOMRÅDE OCH VATTENOMRÅDE.

 • Övrigt

  Fastigheten är byggd mellan 2007-2012

  Allt är underhållet löpande med omsorg

  Samtliga byggnader har haft underhållsvärme på vinterhalvåret.

  Huset målades om 2018

  Det är förberett för bastu i duschrummet (härdat glas & framdragen el för aggregat).

  Rosbuskar planterade på tomten.

  De uppgifter som lämnas i denna beskrivning härrör från säljaren. Den information som är av vikt för köparen bör kontrolleras för att köparen skall fullfölja sin undersökningsplikt. De årtal som omnämns t ex vid byggår, renoveringar mm är ungefärliga.Det ankommer på köparen själv att kontakta berörda instanser för besked i frågor gällande planbestämmelser, förekomst av byggrätt, bygglovsfrågor, rördragningar på tomten, el mm. Mörbylånga Kommun 0485-470 00, Lantmäteriet 0771-63 63 63, Eon 0480-598 05..

Visningar

 • Lördag 1 junRing eller maila för bokning!

Fakta

Adress
Bredinge strand 214, Bredinge Strand
Boarea
75 m2
Tomtareal
836 m2
Pris
2 675 000 kr (Högstbjudande)

Tipsa en vän

Ansvarig Mäklare

Mathias Holm
Mathias Holm

Fastighetsmäklare


Närområde

Bredinge Strand är ett område direkt vid havet med fantastiska solnedgångar i Kalmarsund. Området är oerhört fridfullt & naturskönt beläget och härifrån når man södra Ölands rika utbud av konst-, mat- och kulturupplevelser. Besök t ex Ottenby med fågelstation och fyren Långe Jan, Eketorps borg med sin levande historia, spela golf på Grönhögens fina bana mm. Området bjuder på fågelrika havsstrandängar och strax norr om Bredinge Strand finns det en stor kluven sten som fått namnet Klovenhall. Klovenhall har blivit en välbesökt rastplats, vackert belägen intill vattnet. Butiker och service har man i Mörbylånga ca 5 km norrut.

Karta

Bolagsinformation

Kontakt

Alla rättigheter © Holm & Co Fastighetsförmedling AB

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!