Skogsgläntan 13

Påkostad fritidshusfastighet med pool & enormt trädäck i attraktiva Böda!

Fantastisk arkitektritad fritidshusfastighet i omtyckta Böda! Trädäck om hela 350 kvm med rejäl pool för ett ljuvligt bad- och uteliv. Påkostat med stora fina ytor i huset, uterum & relax. Eldstad & 3 kaklade wc. Endast 700 m till milslånga Bödabuktens vita sanddyner.

Allmän information

Mycket påkostad fritidshusfastighet med ett utmärkt läge i fantastiska Böda. Från fastigheten är det endast 700 meter ner till den kända sandstranden som sträcker sig en mil utmed den mjukt rundade & mycket vackra Bödabukten. En svårslagen miljö med stora sanddyner, den vitaste sand & finaste botten för ljuvliga heldagar med sol & bad. Närheten till stranden gör sommarlivet bekvämt, man kan enkelt promenera upp till huset för lunch eller vila när solen är som hetast. Även under övriga säsonger är närmiljön helt fantastisk och bör verkligen upplevas. En långpromenad en klar vinterdag utmed havslinjen utan en människa i sikte eller ett sent höstbad på en helt öde strand när sommarvärmen dröjer sig kvar (Öland är milt & helt underbart på hösten!) är svårslagna upplevelser även de.

Huset är mycket påkostat och uppfört & inrett med stort engagemang. Här finns verkligen allt man kan önska + lite till. Stora sällskapsytor, fyra sovrum, eldstad, härlig relax med bastu, två helkaklade badrum + ett extra kaklat wc. Därutöver det enorma trädäcket med utebar, pool med modernt uppvärmningssystem & ett trevligt uterum. Här kan man lätt tillbringa hela dagar utan att behöva sysselsätta vare sig sommargäster eller rastlösa barn. Sköna pooldagar innan havet hunnit värmas upp, härliga grillkvällar med stora sällskap. Här får hela släkten plats och kan umgås i full komfort. Boytan om ca 115 kvm + ett loft om 35 kvm i golvyta fördelas över två ihopbyggda huskroppar + uterummet som binder ihop relaxavdelningen med vinkelbyggnaden.Planlösningen är genomtänkt med fokus på en social umgängesdel och en lite mer privat avdelning. Säljarna har inrett huset med stor entusiasm till ett personligt och tilltalande hem att njuta av under alla årstider. Genomgående påkostade materialval. Entré sker till hallen som sammanbinder de två huskropparna. Luftigt stort och fräscht. Direkt från hallen nås allrummet med integrerat kök. Superfint & rymligt med stora skjutbara glaspartier mot däcket & poolen. Med dessa öppna under fina sommardagar skapas en härlig inne-utekänsla. Köksdelen är rejäl med bra arbetsytor, full komfort och bardel ut mot rummet. Plats för köksbord finns intill i ljusflödet från glaspartiet. Husets vackra platsmurade eldstad fungerar som rumsavskiljare och sprider värme & trivsel under kallare årstider. Husets loftdel nås genom en trappa intill köket. Snedtak här uppe och fint ljus genom stora takfönster. Loftet fördelar sig över ett sovrum med plats för dubbelsäng, ett tv-rum och ett helkaklat duschrum med wc. Vinkeldelen av huset fördelas över tre sovrum, tvättstuga med groventré samt ett rymligt & fräscht gästwc. Ett av sovrummen rymmer dubbelsäng och med hjälp av våningssängar i de två lite mindre sovrummen så får man plats med riktigt många bäddar. Intill finns det glasade uterummet som sammanbinder relaxen med huset. Perfekt att flytta in hit efter sommarens utemiddagar när daggen börjar sänka sig över trädäcket! Relaxen är superfräsch med direktkontakt med pool & däck, härligt för sena nattbad! Den består av en bastu, dusch, wc & ett relaxrum.

Huset med sin stilrena exteriör, förrådet, utebaren & planket som kringgärdar fastigheten skapar en mycket fin enhet som är i princip helt skyddad från insyn. Det här är stället för dig som letar efter en strandnära fastighet utöver det vanliga med plats för stora sommarfester & mycket gäster. Barhäng, grillning, poolpartyn & midsommarfester, här finns utrymme och en skön sommaratmosfär som är slår det mesta. Välkommen till Skogsgläntan 13 i Böda!

 • Fakta
  Fastighetsbeteckning
  BORGHOLM NORRBÖDA 6:19
  Typkod
  220 - Småhusenhet, bebyggd
  Adress
  Skogsgläntan 13
  Postnummer
  387 73
  Postort
  Löttorp
  Distrikt
  Böda
  Område
  Böda-Norrböda
  Boarea
  115 m2
  Tomtareal/mark
  1080 m2
  Total areal
  1080 m2
 • Pantsättningar & Inteckningar
  4st inteckningar på totalt 2 400 000 kr
 • Byggnad
  Byggår
  2004
  Grund
  Krypgrund
  Tak
  Falsad plåt
  Fasad
  Träfasad
  Fönster
  Isolerglasfönster
  Stomme
  Trä
  Vatten
  Kommunalt vatten året om
  Avlopp
  Kommunalt avlopp
  Uppvärmning
  Luft/vattenvärmepump till vattenburen golvvärme & eldstad
 • Kostnader
  Summa driftskostnader

  Nuvarande ägares driftkostnader: Fritidshus (observera att de rörliga driftkostnaderna påverkas av t ex nyttjandegrad, antal personer i hushåll, uppvärmningssysystem mm) Elkostnad: 24 000:-/år VA: 4 000:-/år Renhållning: 1 800:-/år Försäkring: 2 400:-/år Sotning: 200:-/år Samfällighet: 150:-/år Totalt:32 550:-/år

 • Taxering
  Taxeringsår
  2019
  Taxeringsvärdet är
  Fastställt
  Värderingsår
  2019
  Taxeringsvärde byggnad
  924 000 kr
  Taxeringsvärde totalt
  1 174 000 kr
 • Dokument & Länkar
 • Rättigheter & Belastningar

  Planer och bestämmelser

  Norrböda 6:1 M Fl, Byggnadsplan (Beslutsdatum: 19670728)

  Gemensamhetsanläggning

  Borgholm Norrböda Ga:2:

  Vägar & grönområden, avgift 200 kr/år (säljarens uppgift). - VÄGAR OCH GRÖNOMRÅDEN

 • Övrigt

  Huset är ca 115 kvm i entréplan, ca 35 kvm golvyta på loftet & glasade sällskapsrummet är ca 13 kvm.

  Luft/vattenvärmepumpen (Thermia) installerades ca 2012 & värmer även poolen.

  Poolen är från Svenska Poolfabriken.

  Infravärme med timer i glasade uterummet.

  Solfångarna på taket är ej i bruk men fyllda med glykol.

  De uppgifter som lämnas i denna beskrivning härrör från säljaren. Den information som är av vikt för köparen bör kontrolleras för att köparen skall fullfölja sin undersökningsplikt. De årtal som omnämns t ex vid byggår, renoveringar mm är ungefärliga.Det ankommer på köparen själv att kontakta berörda instanser för besked i frågor gällande planbestämmelser, förekomst av byggrätt, bygglovsfrågor, rördragningar på tomten, el mm. Borgholms Kommun 0485-880 00, Lantmäteriet 0771-63 63 63, Eon 0480-598 05.

Fakta

Adress
Skogsgläntan 13, Böda-Norrböda
Boarea
115 m2
Tomtareal
1080 m2
Pris
3 475 000 kr (Högstbjudande)

Tipsa en vän

Ansvarig Mäklare

Mathias Holm
Mathias Holm

Fastighetsmäklare


Bilder

Arkitektritat & påkostat i attraktiva Böda!

Annan vinkel

Fantastiskt kringbyggt trädäck med pool

Egen poolbar!

Annan vinkel

Vinkelbyggnad med relax

345 kvm trädäck!

Annan vinkel

Entrésidan

700 meter till Ölands längsta sandstrand

Vit sand & sanddyner

Het sommardag vid Bödabukten

Fantastisk strandmiljö

Unik närmiljö

Fina Kaffestugan i Böda

Kök/allrum

Murad eldstad

Kök & allrum

Kök & allrum

Köksinteriör

Bra arbetsytor

Detaljbild

Detaljbild

Eldstaden

Detaljbild

Detaljbild

I allrummmet

Relax

Dusch & wc

Bastu

Detaljbild

Detaljbild

Rymlig entré

Passagen

Korridor

Sovrum

Plats för många bäddar

Rejäla fönster

Hela tre kaklade sanitetsutrymmen

Badrumsinteriör

Full komfort

Trappan till övre plan

Ljusinsläpp genom stora takfönster

Allrum övre plan

Sovrum nr 4

Duschrum med wc

Fräscht!

Uterummet

Närområde

Böda är en av de populäraste orterna när det gäller fritidsboende på norra Öland. Förutom Bödabuktens fantastiska milslånga sandstrand finns här bl.a. en mysig hamn med fiskrökeri, omtyckta Böda Bageri och naturligtvis Böda Sand Camping (Sveriges största) med massor av aktiviteter för både stora och små. För den natur och friluftsintresserade finns i området runt Böda Sand en härlig natur. I naturreservatet Böda backar finns populära vandringsleder i storskog med gott om svamp och blåbär. På bekvämt cykelavstånd finns också Grankullaviks fina naturområde med Trollskogen och vackra stenstränder med Ölands bästa fiskevatten.

Karta

Bolagsinformation

Kontakt

Alla rättigheter © Holm & Co Fastighetsförmedling AB

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!