Kullenvägen 25B

Nästan nybyggt i Böda, bara att åka direkt till stranden och bada!

Allmän information

Mycket bra alternativ för er som inte vill lägga hela semestern på husrenovering. Nyare fritidshus med permanentstandard i omtyckta och attraktiva Böda med ca 2,5 km till Bödabuktens underbara sanddynor. Lugnt och fridfullt beläget på Kullenvägen med lantliga omgivningar och med vacker väg att cykla in till folklivet i byn och badstranden. Huset är helt färdigställt och det är bara att ställa in möblerna, ta fram grillen på det härliga soldäcket och börja fira sommar.

Huset har allt av vad man behöver av sitt fritidsboende. Bra storlek med 75 kvm i entréplanet och ett mysigt loft om ca 22 kvm i golvyta. Planlösningen är öppen med en härlig rymd i kök - och sällskapsdelen, två sovrum i bottenplanet och plats för flera bäddar på det mysiga sovloftet. Huset har många fina kvalitéer, bl. a en härlig komfort med genomgående vattenburen golvvärme från CTC luft/vattenpump och inte minst kommunalt vatten och avlopp. Köket är fint och praktiskt utformat med gott om förvaring, köksö och rostfria vitvaror. Kyl, frys och diskmaskin, vita luckor och svarta bänkskivor. Badrummet är snyggt och helkaklat i vitt och grått. Wc, tvättmaskin, gott om skåp och glasad duschvägg. Huset har genomgående spröjsade fönster, spegeldörrar och ekparkettgolv förutom hallen som har klinkergolv. Det fina trädäcket löper längs tre sidor av huset och nås från kök och allrum, hit hittar solen hela dagen och in på kvällen. Det delvis utskjutande taket gör att här kan man sitta även när det regnar eller för att söka skugga under heta dagar. På fastigheten finns också en praktisk nybyggd carport med tillhörande förrådsdel, perfekt för förvaring av cyklar, utemöbler mm.

Byggnaden har ett entréplan om ca 75 kvm + ett loft om ca 22 kvm golvyta (observera att en del av golvytan på loftet ej räknas som boyta pga av mättekniska regler vid snedtak).

 • Fakta
  Fastighetsbeteckning
  BORGHOLM NORRBÖDA 1:46
  Typkod
  220 - Småhusenhet, bebyggd
  Adress
  Kullenvägen 25B
  Postnummer
  387 73
  Postort
  Löttorp
  Distrikt
  Böda
  Område
  Böda - Norrböda
  Boarea
  72 m2
  Biarea
  20 m2
  Tomtareal/mark
  1275 m2
  Total areal
  1275 m2
 • Pantsättningar & Inteckningar
  3st inteckningar på totalt 1 300 000 kr
 • Byggnad
  Byggår
  2012
  Vatten
  Kommunalt vatten
  Avlopp
  Kommunalt avlopp
  Uppvärmning
  Vattenburen golvvärme från luft/vattenpump från CTC
 • Kostnader
  Summa driftskostnader

  Föregående års driftkostnader: (observera att de rörliga driftkostnaderna påverkas av t ex nyttjandegrad, antal personer i hushåll, uppvärmningssystem mm) Elkostnad: 6 000:-/år Försäkring: 2 730:-/år V/A: 6 339:-/år (Kostnaden framtagen av Borgholm Energi) Renhållning 2 824:-/år (Kostnaden framtagen av Borgholm Energi) Samfällighet: 590:-/år

  Totalt: 18 483:-/år

 • Taxering
  Taxeringsår
  2019
  Taxeringsvärdet är
  Fastställt
  Värderingsår
  2019
  Taxeringsvärde byggnad
  997 000 kr
  Taxeringsvärde totalt
  1 204 000 kr
 • Rättigheter & Belastningar

  Gemensamhetsanläggning

  Borgholm Kyrketorp Ga:1 - VÄG

  Inskrivna övriga rättigheter, belastningar och övriga gravationer

  Kyrketorp,norrböda, Vattenskyddsområde (Beslutsdatum: 19740213)

  Rättigheter last

  Avtalsservitut: Kraftledning - Se beskrivning

  Samfällighet

  BORGHOLM NORRBÖDA S:13

  Inskrivna övriga rättigheter, belastningar och övriga gravationer

  Avtalsrättighet Kraftledning

 • Övrigt

  De uppgifter som lämnas i denna beskrivning härrör från säljaren. Den information som är av vikt för köparen bör kontrolleras för att köparen skall fullfölja sin undersökningsplikt. De årtal som omnämns t ex vid byggår, renoveringar mm är ungefärliga.Det ankommer på köparen själv att kontakta berörda instanser för besked i frågor gällande planbestämmelser, förekomst av byggrätt, bygglovsfrågor, rördragningar på tomten, el mm. Borgholms Kommun 0485-880 00, Lantmäteriet 0771-63 63 63, Eon 0480-598 05.

Visningar

 • Lördag 27 julMaila för bokning!

Fakta

Adress
Kullenvägen 25B, Böda - Norrböda
Boarea
72 m2
Biarea
20 m2
Tomtareal
1275 m2
Pris
1 695 000 kr (Högstbjudande)

Tipsa en vän

Ansvarig Mäklare

Mathias Holm
Mathias Holm

Fastighetsmäklare


Närområde

Böda (Norrböda är beläget i Bödas nordvästra del) är en av de populäraste orterna när det gäller fritidsboende på norra Öland. Förutom Bödabuktens fantastiska milslånga sandstrand finns här bl.a. en mysig hamn med fiskrökeri, omtyckta Böda Bageri och naturligtvis Böda Sand Camping (Sveriges största) med massor av aktiviteter för både stora och små. För den natur och friluftsintresserade finns i området runt Böda Sand en härlig natur. I naturreservatet Böda backar finns populära vandringsleder i storskog med gott om svamp och blåbär. På bekvämt cykelavstånd finns också Grankullaviks fina naturområde med Trollskogen och vackra stenstränder med Ölands bästa fiskevatten.

Karta

Bolagsinformation

Kontakt

Alla rättigheter © Holm & Co Fastighetsförmedling AB

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!