Johan Pers gata 3

Pool, stort insynsskyddat trädäck & smakfull utformning, allt nyuppfört & färdigställt 2018!

Superfint hus med pool och underbart stort & insynsskyddat trädäck i omtyckta Kolstad! Helt nybyggt med full komfort och mycket trevlig, genomtänkt utformning med bl a charmiga vindsloft. Bekvämt gångavstånd till Borgholms sommarliv och Köpingsviks sandstränder!

Allmän information

Mycket bra tillfälle för er som söker ett boende med full komfort i Borgholms närhet och inte vill lägga hela semestern på husrenovering! Helt färdigställt och smakfullt utformat boende där det bara är att ställa in möblerna och börja fira semester. Huset är modernt med alla nybyggnationens fördelar samt har allt du kan önska dig för ett bekvämt vardags- eller fritidsliv. Ett stort underbart trädäck med härligt solläge som välkomnar med den sköna poolen att samlas kring. Här finns plats för flera sittgrupper, grill och solstolar. En härlig plats för sommarens sköna uteliv och med ett modernt uppvärmningssystem till poolen kan denna nyttjas från tidig försommar fram till sensommarens slut. Här kommer barnen garanterat att stortrivas och man kan med lätthet tillbringa hela dagar hemma utan tvång om aktiviteter eller att åka till stranden. Huset är smakfullt utformat med blåsvart liggande träpanel, modernt och snyggt. Interiört har huset en öppen & trivsam planlösning och genomgående fina materialval. Funktionellt, genomtänkt och mycket trivsamt. Läget i Kolstad är idealiskt med gång/cykelavstånd till såväl Borgholms folkliv under sommaren kring hamn & torg som Köpingsviks fantastiska kilometerlånga sandstrand som är en av Ölands allra finaste stränder. Ta hit några cyklar och barnen kan komma och gå som det passar och ta sig själva till stranden eller till torget för att köpa glass. Att en fin sommarkväll promenera in till Borgholm för en bit mat eller kanske After Beach på Strand kan vara en helt perfekt avslutning på en skön stranddag i Köpingebukten.

Huset har en bra boyta, om ca 89 kvm & 2 x 23 kvm golvyta på loften, som fördelas över tre sovrum, allrum med integrerat kök, hall och badrum. Genomgående fina materialval i neutrala färger, lätt att inreda och sätta sin egen prägel på. Fina golv och målade väggar i ljusa färger, smakfullt & hemtrevligt. Hjärtat i huset är givetvis det superhärliga allrummet. Härlig rymd här med hög takhöjd och fint ljus genom de stora fönstren ut mot trädäcket & poolen. Centralt placerad finns husets eldstad för att sprida värme & trivsel under kalla dagar och hjälpa till att hålla driftskostnaderna nere. Köksdelen är jättefin med vackra luckor som bryts av med bänkskivor i trä. Fint ljusinsläpp med fönster ovan köksbänken. Full maskinell utrustning och gott om köksskåp.

Sammantaget är detta ett härligt boende! Perfekt som ett lyxigt fritidsboende med fullständig komfort för sköna & bekymmerslösa semestrar eller som ett lantligt permanentboende med gångavstånd till all service, skolor mm i Borgholms centrum. Välkommen till Johan Pers Gata 3!

 • Fakta
  Fastighetsbeteckning
  BORGHOLM KOLSTAD 4:55
  Objektstyp
  Villa
  Typkod
  220 - Småhusenhet, bebyggd
  Adress
  Johan Pers gata 3
  Postnummer
  387 36
  Postort
  Borgholm
  Distrikt
  Köping
  Område
  Kolstad - Köpingsvik
  Tomtareal/mark
  1698 m2
  Total areal
  1698 m2
  Antal rum
  6
  Antal sovrum
  4
 • Pantsättningar & Inteckningar
  7st inteckningar på totalt 3 470 000 kr
 • Byggnad
  Byggår
  2016
  Grund
  Gjuten platta
  Tak
  Betongpannor
  Fasad
  Träfasad
  Fönster
  Isolerglasfönster
  Vatten
  Kommunalt vatten
  Avlopp
  Kommunalt avlopp
  Uppvärmning
  Eldstad, golvvärme från el i badrummen & direktverkande el
 • Kostnader
  Summa driftskostnader

  Föregående års driftkostnader: (observera att de rörliga driftkostnaderna påverkas av t ex nyttjandegrad, antal personer i hushåll, uppvärmningssystem mm) Elkostnad: 16 000:-/år Försäkring: 3 700:-/år Vägförening: 400:-/år V/A: 6 500:-/år Renhållning: 800:-/år Sotning: 400:-/år

  Totalt: 27 800:-/år

 • Taxering
  Taxeringsår
  2019
  Taxeringsvärdet är
  Fastställt
  Värderingsår
  2019
  Taxeringsvärde byggnad
  1 166 000 kr
  Taxeringsvärde totalt
  1 775 000 kr
 • Dokument & Länkar
 • Rättigheter & Belastningar

  Rättigheter förmån

  Avtalsservitut: Tennisbana - Se beskrivning

  Planer och bestämmelser

  Kolstad 10:5,40:1 M Fl, Byggnadsplan (Beslutsdatum: 19670725)

  Gemensamhetsanläggning

  Borgholm Kolstad Ga:2 - VÄG 400:-/år säljarens uppgift

 • Övrigt

  Huset fördelas över ca 89 kvm i entréplan & ca 2 x 23 kvm golvyta på loften.

  Poolen har egen luft/luftvärmepump för värmning till önskad nivå, bada i t ex 29 grader utan speciellt hög månadskostnad!

  Huset är nybesiktigat, besiktningsprotokoll tillhandahålls via mail av oss.

  De uppgifter som lämnas i denna beskrivning härrör från säljaren. Den information som är av vikt för köparen bör kontrolleras för att köparen skall fullfölja sin undersökningsplikt. De årtal som omnämns t ex vid byggår, renoveringar mm är ungefärliga. Det ankommer på köparen själv att kontakta berörda instanser för besked i frågor gällande V/A, planbestämmelser, förekomst av byggrätt, bygglovsfrågor, rördragningar på tomten, el mm. Borgholms Kommun 0485-880 00, Borgholms Energi 0485-883 00, Lantmäteriet 0771-63 63 63, Eon 0480-598 05.

Visningar

 • Torsdag 30 majRing eller maila för bokning!

Fakta

Adress
Johan Pers gata 3, Kolstad - Köpingsvik
Tomtareal
1698 m2
Rum
6 rok
Pris
3 975 000 kr (Högstbjudande)

Tipsa en vän

Ansvarig Mäklare

Mathias Holm
Mathias Holm

Fastighetsmäklare


Närområde

Kolstad ligger inom bekvämt gångavstånd till både Borgholm & Köpingsvik. Området är mycket omtyckt och består av en äldre mysig del med sommarstugor från 60-70-talet på lummiga uppvuxna tomter och en nyare del med nyuppförda hus, till största delen moderna fritidshus som nu även den börjar att etablera sig. Här finns också en fin äldre bydel, mycket idylliskt och stillsamt. Ner mot Köpingsvik med sin underbara kilometerlånga sandstrand tar man sig genom ett mycket vacker liten väg genom öppen hagmark. Sommarstaden Borgholm är centralort på norra Öland och hela Borgholms kommun har tack vare sin vackra klintkust & närhet till stränder alltid varit ett mycket populärt turistmål, från förra sekelskiftets berömda badortstid ända till idag. Befolkningen ökar kraftigt under sommarmånaderna och här finns ett utbud som tilltalar många med mysiga caféer, restauranger och sommarbutiker. Borgholms Slottsruin är ett populärt turistmål, sommartid hålls bl a konserter inne i ruinen. Sollidens slott med sin fina slottspark är naturligtvis också en av de mest välbesökta platserna i området. Fin badplats finns direkt i anslutning till Borgholm vid mysiga Sjöstugan. Köpingsviks populära och underbara sandstränder med restauranger och folkliv når man genom en vacker promenad längs med havet några kilometer norrut.

Karta

Bolagsinformation

Kontakt

Alla rättigheter © Holm & Co Fastighetsförmedling AB

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!