Grönskogsslingan 31

Fritidshusfastighet i toppskick i närheten av Köpingsvik, pool, riktigt gästhus mm & full komfort!

Detta är en fastighet för dig med höga krav på boendestandard och som inte vill lägga tid på husrenovering under semestern! Här finns i princip allt du behöver, så det är bara till att tända grillen & ta ett dopp!

Allmän information

Välkomna till denna fantastiskt fina & synnerligen välskötta fritidshusfastighet med permanentstandard. Ett lugnt och naturskönt läge med endast ett fåtal grannar inpå. Den lättskötta tomten med bra solläge är belägen strax utanför Köpingsvik. Hela Köpingsvik lever upp sommartid med flertalet sommarbutiker, restauranger och ett livligt folkmyller. Här finns också åretruntöppen mataffär, skola 1 - 5 och barnomsorg. Även ett bekvämt cykelavstånd till Borgholms torg & hamn.

Detta är en fastighet för dig med höga krav på boendestandard och som inte vill lägga tid på husrenovering under semestern! Huvudbyggnaden, om ca 88 kvm, är fördelad på öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet med braskamin och höga fönster som ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Rymligt badrum med dusch och tvätt. Det härliga inglasade uterummet fungerar som en förlängning av bostadens sociala ytor och är en favoritplats stora delar av året. Vidare finns 2 utmärkta sovrum varav ett lite större. Den soliga &. insynsskyddade tomten är verkligen välplanerad och erbjuder bl a pool med trädäck som binder ihop huvudbyggnaden med gästhuset. På tomten finns även en riktigt charmig förrådsbyggnad med tillhörande uteplats & grillhörna. Utöver detta har ägarna även anlagt en egen boulebana!

Gästhuset om knappt 20 kvm är otroligt charmigt och utgörs av ett allrum med tak upp till nock, sovloft samt pentrykök. Vidare erbjuds ett sovrum samt fräscht duschrum med WC.

Sammantaget är det här ett bra alternativ för dig som vill ha ett lättskött boende i ett lugnt område. Här bor du riktigt fint såväl helår som delårsvis!

 • Fakta
  Fastighetsbeteckning
  BORGHOLM HÖRNINGE 9:109
  Objektstyp
  Villa
  Typkod
  220 - Småhusenhet, bebyggd
  Adress
  Grönskogsslingan 31
  Postnummer
  387 90
  Postort
  Köpingsvik
  Distrikt
  Köping
  Område
  Hörninge - Köpingsvik
  Boarea
  88 m2
  Tomtareal/mark
  754 m2
  Total areal
  754 m2
 • Pantsättningar & Inteckningar
  2st inteckningar på totalt 600 000 kr
 • Byggnad
  Byggår
  2007
  Grund
  Gjuten platta
  Tak
  Betongpannor
  Fasad
  Träfasad
  Fönster
  Isolerglasfönster
  Vatten
  Kommunalt vatten
  Avlopp
  Kommunalt avlopp
  Uppvärmning
  Vattenburen golvvärme m frånluftvärmepump & eldstad
 • Kostnader
  Summa driftskostnader

  Föregående års driftkostnader: (observera att de rörliga driftkostnaderna påverkas av t ex nyttjandegrad, antal personer i hushåll, uppvärmningssystem mm) Elkostnad: 6 716:-/år + nätavgift Försäkring: 3 692:-/år V/A: 6 339:-/år Samfällighet: 1 000:-/år Renhållning: 1 749:-/år

  Totalt: 19 496:-/år

 • Taxering
  Taxeringsår
  2019
  Taxeringsvärdet är
  Fastställt
  Värderingsår
  2019
  Taxeringsvärde byggnad
  1 051 000 kr
  Taxeringsvärde totalt
  1 362 000 kr
 • Dokument & Länkar
 • Rättigheter & Belastningar

  Gemensamhetsanläggning

  Borgholm Hörninge Ga:2 - NATUROMRÅDE

  Gemensamhetsanläggning

  Borgholm Hörninge Ga:4 - VÄG

  Planer och bestämmelser

  Hörninge 8:1,4:2 M Fl, Detaljplan (Beslutsdatum: 19910925)

  Inskrivna övriga rättigheter, belastningar och övriga gravationer

  Solbergafältet, Vattenskyddsområde (Beslutsdatum: 20080424, Registreringsdatum: 20081111)

 • Övrigt

  Fastigheten är ansluten till fiber.

  Huset & gästhuset är ommålat 2015 (Nordsjöfärg).

  Inglasad altan 2009.

  De uppgifter som lämnas i denna beskrivning härrör från säljaren. Den information som är av vikt för köparen bör kontrolleras för att köparen skall fullfölja sin undersökningsplikt. De årtal som omnämns t ex vid byggår, renoveringar mm är ungefärliga. Det ankommer på köparen själv att kontakta berörda instanser för besked i frågor gällande V/A, planbestämmelser, förekomst av byggrätt, bygglovsfrågor, rördragningar på tomten, el mm. Borgholms Kommun 0485-880 00, Borgholms Energi 0485-883 00, Lantmäteriet 0771-63 63 63, Eon 0480-598 05.

Visningar

 • Torsdag 30 majRing eller maila för bokning!

Fakta

Adress
Grönskogsslingan 31, Hörninge - Köpingsvik
Boarea
88 m2
Tomtareal
754 m2
Pris
2 395 000 kr (Högstbjudande)

Tipsa en vän

Ansvarig Mäklare

Mathias Holm
Mathias Holm

Fastighetsmäklare


Närområde

Hörninge är beläget ca 3 km österut från Köpingsvik. Området är mycket lugnt och präglas av Mittlandsskogens lövträdsgrönska & ängsmark. Här finns en blandad bebyggelse av äldre fritidshus och även permanentvillor & fina gårdar. Under de senaste 10 åren har området levt upp tack vara en hel del nybyggnation. Köpingsvik är den stora badorten i Borgholms kommun ca 3 km norr om Borgholm. Orten är känd som turistcentrum med stora och moderna campingplatser, restauranger, caféer och framförallt den magnifika & kilometerlånga sandstranden. Under 1900-talet började Borgholm etablera sig som turistort, och området kring Köpingsviken vid Kalmarsund började marknadsföras som "Köpingsvik". Det första pensionatet byggdes i Köpingsvik under 1920-talet. Senare, när husvagnar och husbilar etablerades, blev Köpingsvik en riktig turistort. Man beräknar att drygt 300 000 personer besöker Köpingsvik varje sommar. I området finns ett stort antal sommarbutiker och hela orten sjuder av liv under de hektiska sommarveckorna. Satsningen på den fina långa strandpiren har blivit ett riktigt lyft för strandområdet och vill man in till Borgholms nattliv så finns fina småvägar utmed havet på lagom cykelavstånd.

Karta

Bolagsinformation

Kontakt

Alla rättigheter © Holm & Co Fastighetsförmedling AB

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!